Säljes: Rensning väska 2 - Säsongsutrustning och kläder i fint skick för killar ca 180cm, fotstrl 43-44


Gör en andra rensning av min säsongsutrustning och kläder i fint skick för killar ca 180cm, normalbyggd, samt med storlek 43-44 fotstorlek.

Finns en liknande annons med andra saker, (kika mina annonser)

Letade reda på en till väska med saker och insåg att det fanns en hel del kläder, mössor, underställ och liknande som inte används och som är i fint skick som nån bättre behövande kan få köpa för en låg summa för att bli redo för den kommande vintersäsongen. Slippa lägga tusenlappar på något som inte ska behöva kosta så mycket.

Har säsongat själv så har upplevt att det kan kännas motit att lägga hela budgeten för vintern på ett eller 2 dyra köp, så hoppas kunna hjälpa någon blivande säsongare/skidåkare.

Lägger upp ett gäng bilder .. så skriv gärna en fråga så kan vi höras och även ses om du vill testa saker.

Många par gogglar i nyskick, Goretex-skaljacka och byxor i L (four elements), retrodags ställ, underställ, mängder av skidstrumpor i fint skick (merino, polyester, kompression, kask, seger, m.fl), mängder med mellanlager i vettiga material, primaloft jacka, 10+ mössor i olika färger, olika buffar och balaclavas i merino och polyester, handskar från Hestra stl 9-10, massor av olika ryggsäckar (skidryggsäck, fotoväska samt, vardagsryggsäckar), 100liters resväskor.

Allt finns på Fridhemsplan i Stockholm men kan skickas mot fraktkostnad (porto / alt lösning)

Finns även kamera utrustning Canon Eos 600d, med 18-135 objektiv, 50fast canon, massa stativ, batterigrepp mm.

Tipsa gärna polaren att höra av sig innan han lägger hela budgeten på något nytt så kan ni njuta av några flera grymma luncher ute i solen på säsongen.

Mvh // Dennis

Fakta

Pris: 100 Kr
Årsmodell: Okänd
Län: Stockholm
Plats: Fridhemsplan
Publicerad: 1 månad sedan

Kontakta annonsör

Namn: (@Rajden) Alla annonser
Medlem sedan: 10 år
Telefon/Mobilnummer: 0736904123
Digitalt köpekontrakt  Med BankID signering

Senaste annonserna

Visa mer