Säljes: Scott 910 SPARK Storlek XL (Nyskick) 2018


HÖSTPRIS!

Nyservad hos Cykloteket i våras och cyklad med 3 ggr efter det. Nyskick!!! Nypris: 56 000:-

OBS! Storlek XL
ÅRSMODELL: 2018!

Letar du efter en kvick trailhoj som älskar att forcera fram i tight racelinje med suveränt grepp på nästan alla typer av underlag? Då ska du ta en titt på Scott Spark 910, det här är en heldämpad endorfinmaskin med kolfiberram och kvick World Cup-DNA som passar perfekt för oss som gärna mumsar tajta racelinjer till frukost och helst håller till i skogen.

Utan att bli det minsta stöddig lutar den sig självsäkert mot en potent kolfiberramen i HMF Carbon som skördat enorma framgångar och utan problem klarar däck med bredd ända upp till 2.6". Grundbulten utgör av ett minst sagt imponerade länkage (tillverkat i aluminium) som har utvecklats för att leverera snabb respons och imponerande kraftöverföring.

Framtill sitter en luftgaffel från FOX (34 SC Float Performance Elite Air) och även baktill hanteras dämpningen av FOX (NUDE EVOL Trunnion), båda dämparna har 120 mm slaglängd och justerbar rebound. Du styr dämparna via Scott´s smarta TwinLock, vilket enkelt förklarat ger dig samtidig kontroll över båda dämparna via ett och samma reglage. Du väljer ett av de tre fasta lägena (Lockout - Traction Control - Descend), ett extremt lätthanterligt system som både ger ökad komfort, ett bredare användningsområde samt möjligheten att kunna åka nästan lika fort på stökiga skogsstigar som på hårda grusvägar.

Utöver avancerad dämpning och en fin kolfiberram så den en potent drivlina från Shimano (XT) med 12 växlar som levererar driftsäker prestanda i form av problemfri funktion och ett brett register. Det är högsta klass även på övriga komponenter och cykeln har en extremt välbalanserad mix av prylar som hämtat direkt från de översta hyllorna hos både FOX, Shimano och Syncros.

Hjulen kommer från Syncros (Silverton 1.5 TR) och de rullar på kvalitetsgummin från Maxxis (Rekon), ett par raska 29-tummare med 2.4" bredd som kännetecknas av en nästa hysterisk fartglädje och ett imponerande grepp i kurvorna. Eftersom cykeln älskar fart har den begåvats med kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano (XT) som matchar fartresurserna och ser till att du har effektiv bromsverkan året runt, och dessutom oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt i spåret. När det blir stökigt i spåren är en reglerbar sadelstolpe nästan obligatoriskt, och därför är den givetvis utrustad med en justerbar dropper post redan från start.

Så är du en krävande cyklist som värdesätter effektiv dämpning, slagkraftig kraftöverföring och hög precision så är du inne på helt rätt spår. Vill du uppnå den där underbara känslan av grymt flyt av som bara heldämpat kan leverera... och har du dessutom höga ambitioner och siktar på köra med ledartröjan, ja då är det här den perfekta hojen för dig.

Fakta

Pris: 35 000 Kr
Årsmodell: 2018 (17/18)
Län: Stockholm
Plats: Sollentuna
Publicerad: 2 veckor sedan

Kontakta annonsör

Namn: (@Kenneth12345) Alla annonser
Medlem sedan: 6 år
Telefon/Mobilnummer: 0722140034
Digitalt köpekontrakt  Med BankID signering

Senaste annonserna

Visa mer