Welcome to the good life


Föräldrarvård..

2008-10-24 11:15 | 1144 Visningar | Kommentera

..är en bra grej. Jag har nu varit hemma i Hestra i sex dagar. Det har varit jätte kul att träffa alla kompisar och familjen. Men det har även varit skönt att slippa tvätta, städa och tänka på 14 andra i ett hus. tack mamma :)  Jag har dock fått laga lite mat, men det har varit kul. " Nu är han nog dålig på att laga mat.." Jag har pluggat, tränat och spelat FIFA -09 på PS3, haha sjukt kul måste jag säga. Sorry anden att du inte fick göra något annat under denna veckan, men nu kan du kolla på dina filmer ;)

Idag lämnar jag Hestra för andra gången på två månader, men denna gången blir det inte upp till Åre direkt, nej, först ska jag ner till Österrike och åka lite skidor. Ska bli sjukt skönt att få slänga på sig pjuxen och laggen igen. lite drygt en månad sen sist ju ;) Kommer dock kännas tråkigt att sticka ifrån kompisarna nu, kändes bra att vara hemma och bara softa med dom. Så visst kommer det kännas lite tungt, Men samtidigt vet jag vad som väntar på bussen. Hela underbara klassen! genom tidernas bästa SSLL skulle jag nog säga. Jag har ju inget att jämföra med, men nej, ingen annan är så bra som vi :)

 

Ha det bra i Sverige och njut av regnet, eller ja, i Åre hoppas jag det dumper ner några decimeter snö tills vi kommer hem. 

TaKe Care!

C.j.

 

 


Hem och sen Österrike

2008-10-15 21:18 | 1132 Visningar | Kommentera

 Det är vad jag kommer ha för mig de två närmaste veckorna. På fredagkväll sätter jag mig på tåget mot Hestra. 14 timmar senare. Vips. så hoppar jag förhoppningvis av tåget på Hestra station. Träffa familjen och alla polare :) ska bli grymt kul. Kommer vara i Hestra i 6 dagar, sedan hoppar jag på en buss ner mot Österrike, då är nästan hela klassen redan på bussen. Vi ska till Glaciären Kaprun, i Zell am Zee, kommer tillbringa ungefär 24 timmar i bussen. För att på söndag få åka skidor! fett kul.

 24 timmar i buss är sjukt länge, men inte längre än när vi ska hem, då vi åker hela vägen upp till Åre, då snackar vi nära 40 timmar i buss, man kan ju ha roligare, men det ska jag inte tänka på nu. Nu ska jag bara tänka på att vara hemma och träffa alla vänner, för att sen ha en galet kul vecka i Österrike med klassen :)

Ikväll har jag packat, och kollat på Bonde söker fru. Fixade även lite käk till mig och Pågen. det blev bacon och pasta med ostsås. Ganska gott, men framför allt enkelt och mättande.

Var inne på skidlärarlinjens hemsida och såg att Ola hade lagt mig som kontakt person för folk som har frågor angående linjen eller så. Sökande till nästa år kan kolla med mig hur det är att gå här uppe och allt vad dom kan undra.

http://www.skidlararlinjen.se/fragaelever.html

 

Nu ska jag fortsätta packa lite, och sen sova, är fett trött så ikväll blir det tidigt i säng.

 

ha det gott!

 

C.

 


Helg!!

2008-10-11 13:22 | 1131 Visningar | Kommentera

Länge sen det var så skönt med helg! har varit galet trött denna veckan. Och i fredags hade vi engelska prov och redovisning, så efter det var det bara som att man kunde andas ut och känna, fan vad jag är bra!

 I torsdags var jag superkock, slängde ihop kyckling file-bitar, lite paprika och en sjukt god sås, till detta serverades ris, inget fullkorn denna gången :)   detta blev även i doggybagen till skolan i igår. På kvällen igår åt vi flygande jacob. Det var perka, påg och Pfiffan som stod för matlagningen. riktigt gott! Efter det blev det några öl och bastu, en soft kväll helt enkelt. 

Nu ligger vi och laddar för utgång, ikväll är det fest som gäller :) blir en liten förfest hos gurra tror jag. ska bli galet kul! Hoppas dom har kanal 8, så vi kan kolla på fotbollen, men jag tror tyvärr inte att dom har det. Så det får väl gå utan.

 

alt

kan snön komma snart? 

over and out

 

claar


Free Skiing

2008-10-08 15:25 | 1125 Visningar | Kommentera

FREE SKIING - How to adapt the Mountain.

Så heter mitt nästa projekt. Det är en bok om berg och laviner. Den är på 366 engelska sidor. Ska bli kul, intressant och spännande. Får väl se hur kul jag tycker det är efte 300 sidor, förhoppningsvis lika kul, men det beror på hur mycket jag förstår kanske. Jag har en månad på mig, sen går lånetiden ut. Och målet är att jag ska hinna pärma den innan. Ska dra med den ner till Österrike så jag har något att göra i bussen :)

Tyvärr är inte det det enda jag behöver läsa. Jag har tyvärr plugg från skolan med. Skid-engelska prov på fredag, jag ska dessutom hålla en redovisning om Skidlärar Föreningen, på fredag det med. Men det ska förhoppningsvis gå bra. Provet och redovisningen har prio ett, men jag ska försöka läsa några sidor i boken varje dag med. 

Livet här uppe Åre flyter på. Det börjar bli kallt, snön har lagt sig på skutan och nu väntar jag på snön nere i byn, jag hoppas den kommer snart. Så vi kan lämna klassrummet och ge oss ut i backarna. Just nu är jag bara så sjukt less på att inte kunna träna, det börjar ta lite på psyket. Men det är bara att hålla ut, kan ju gå helt normalt på foten, bara hälsenan som är för stel, men den ska nog bli bra den med tids nog.

 

Nä nu har jag inte tid med detta mer, plugget kallar. ha de gott

 

 alt

 

c.


trampolin...eller?

2008-10-02 22:55 | 1123 Visningar | 1 kommentar

Idag har vi hoppat trampolin (studsmatta), igår hoppade vi studsmatta. Får passa på nu innan dom tas bort för att göra plats för isen i hallen. Sjukt kul att hoppa studsmatta...har jag hört. FÖR just det, jag kunde ju inte hoppa för min jävla fot! fett lack!

men men, smällar man får ta. det var dock en tortyr att stå brevid och kolla, va så sjukt sugen på att hoppa, det helt plötsligt kändes som att all smärta i foten försvann så jag kunde hoppa lite, gjorde givetvis inte detta. men det var nära.

Idag åkte jag till järpen efter skolan, till Annie. Fick se hennes lägenhet som är kanonfin :) Hon lagade lite mat till mig med, det blev fläskfilé-"gryta" och ris. Fullkornsris. Behöver väl inte nämna att det var hennes mamma som hade lagat maten, nej jag struntar i att nämna det, bättre att Annie får lite creds :)

Imorgon ska det hållas redovisning på kommunikationen. Vi ska agera försäljare och jag ska sälja mina skidor. Så det gäller att smöra ordentligt så att alla vill köpa dom. På kvällen blir det kanske utgång, får se lite hur taggade vi är. Men det är absolut inte omöjligt. Annars går vi ut på lördag istället :) Nu ska jag kolla på Scrubs.

 over.

 

c.