Welcome to the good life


Live a little!

2009-04-03 15:42 | 3050 Visningar | 2 kommentarer

Det var ett tag sen sist, vet inte varför det inte har blivit av, är väl lite för slö på kvällarna antar jag.

WC finals är över sen några veckor tillbaka. Vi har kört på som vanligt i skolan..uppåksträning, uppåk, lite puckelpist och denna veckan har vi kört steg 3-4 med en snubbe som heter Tobbe, riktigt skön. Uppåken är färdiga för min del, riktigt skönt! I tisdags körde vi park med skidlärar Fredde. Det blev en förmiddag i röda parken, lite hopp och lite rails, riktigt kul. Speciellt när man inte är den bästa på det..

Haha, vi gick ju på tur förra torsdagen med..en upplevelse måste jag säga, en upplevelse som jag aldrig tidigare varit med om, och jag tror väl inte det blir så många fler gånger. Det var absolut inte tråkigt, men det är nog inte min grej. Jag gillar att ta liften upp och åka ner, inte gå upp och åka ner. Men det var kul och häftigt, vi byggde lite hopp uppe på fjället. Bosse drog en frontflip som absolut inte var meningen, han vart lite förvånad i luften vill jag påstå. Testa en snärtig kick med turskidor, det är inte så lätt vill jag lova. Men som sagt, tveksam på att det blir fler gånger, men man vet aldrig vad som händer i framtiden.

Nästa vecka och veckan där efter väntar praktik i Rödkullens skidskola, ska bli riktigt kul att komma tillbaka efter 4 veckor i skolan. Saknar folket där, luncherna, fredagsafterskin, och fikat på banhof. För visst dissar vi Åre bageri? Oja det gör vi. BOJKOTT!!

Ikväll är det JOI, Jon Olsson Invitational som gäller, ska bli galet kul. Hoppet är det sjukaste jag någonsin sett, 33 meter till sweetspot (där man helst vill landa).  Airtime ligger på ungefär 4,5-5 sekunder vilket är galet mycket. Så jag tror att det kommer bli hög kvalitét ikväll. Imorgon blir det VM i afterski på fjällgården, och sen blir det hem att fixa sig inför Jon Olsson Super Sessions Awards på Holiday Club. Tävlingen JO-super sessions är en foto- och filmtävling som har pågått i runt 10 dagar, först i trysil och sen i Åre, där två åkare och ett film/fototeam ska sätta ihop den bästa 5-minuters filmen med material från materialet som samlat under denna tiden. Ska bli galet kul, det är ju faktiskt världseliten i jibbing som är här.

 

Live a little!

Claar