Welcome to the good life


Några dagar i Stockholm

2009-07-27 12:54 | 2400 Visningar | Kommentera

I onsdags bar det iväg. Jag satte mig i den röda ferrarin som egentligen inte är en ferrari utan en golf. Tog E4an upp till Sveriges huvudstad. Och min röda ferrari som egentligen är en golf, som inte ens är min utan morsans, låten fan som ett flygplan så fort man går över 120, vilket inte är så kul när man ligger på E4an. Nåväl, upp till Sthlm tog jag mig utan större problem, det gick på runt 4 timmar, vilket var enligt planen.

Onsdagen bjöd på bad, käk, kortspel, ett par öl, några glas vin och en och annan whiskey, mycket trevligt. På Torsdagen begav vi oss ut till Östhammar och Gustavs stuga, där vi skulle tillbringa ett par dagar för att åka lite wake. Och taggad var jag, jotack, till max! Här skulle köras. Men.

Vädret var dock inte det bästa, hade kunnat önska mer. Och killen (-n +r) som skulle visa hur man gjorde när man åker wake. Tog sig upp på brädan, och efter ungefär 10-15 sekunder, skulle han börja hoppa, då det gick lite snett och han vurpa, jaja, en vurpa i vatten kan väl inte vara så farligt. Men hans axel, som han har haft problem med senaste halvåret hoppade så klart ur led. Slut åk för Gustav.

Vi la ner wakeandet för ett tag och drog in och hämtade Mange som hade anlänt, och nu var det mer wake på schemat. Det var min tur. Gustav, min coach och mycket bra vän förklarade nog hur jag skulle göra, och jag såg inne i huvudet hur detta aldrig skulle gå. Men det gick. Och kul var det. Jag åkte inte så länge, men fyyyfan va kul de va. Jag är helt såld. 

Vi skulle köra mer dagen efter, men båt-paj gjorde att det inte blev något mer.

Lördagen gick åt till att dricka ett par öl, och kolla på "John Tucker must die" haha, jag vet, otroligt pinsamt då det kan vara en av de sämsta filmerna någonsin. Men det var Gustavs syrra och hennes sköna kompisar som fick stå för filmvalet. Och om det sitter tre schyssta brudar i soffan framför TVn, så ställer man upp på vilken film som helst. 

Sista dagen i veckan, sista dagen i Stockholm, då drog vi in på stan och checkade läget lite, mötte upp med Pernilla och My som vi gick i samma klass med uppe i Åre. Blev en fika och mycket snack. Riktigt trevligt. 

Några timmar senare hoppade jag in i min röda ferrari som egentligen inte är en ferrari utan en golf, och som inte ens är min utan morsans. Målet var hem, och hem kom jag. Rullade in 10 minuter innan planeringen, bensin lampan började lysa när jag rullade in i samhället och mitt tips på 92 mil under helgen klockade jag nästan, mätarn stod på 91,9. 

Mycket nöjd över helgen och det är synd att man inte träffar de goa gubbarna lite oftare.

Peace.

 


Jaja, man är på gång.

2009-07-20 12:54 | 2343 Visningar | Kommentera

Dåså, hemma efter en vecka nere på Tennisveckan i Båstad. En bra vecka, riktigt bra, måste jag säga. Det blev lite fest, lite solning, och lite tennis. Dock allt för lite tennis, allt för lite solning och lite för mycket fest. Tennisbiljetterna va ju slut varje dag, så vi fick nöja oss med att kolla när Söderling tränade. Solen va ju visserligen framme ett par dagar, men upplevde att den går ner för tidigt, och går upp onödigt tidigt, vem orkar lägga sig på stranden vid 10?

För mycket fest är väl att ta i, men det blev några dagar, och under vilodagarna blev det ett par öl och lite poker. Tänkte ju att jag skulle spela in lite pengar så jag kunde bränna dom på krogen som alla andra, det visade sig att det inte riktigt va så lätt, pengarna brändes på pokern. Och i baren hade jag inte en chans mot stekarna. Det var helrör hit och skumpaflaskor dit. Men, vadå, lika glad är jag för det. Vem mår bra efter en kväll på krogen när man brännt flera papp?

Överlag va veckan riktigt trevlig, och de va antagligen inte sista gången jag va nere på tennisveckan, nästa år blir det förhoppningsvis lite tennis med.

En annan sak jag har kommit på är att halva semestern redan är förbi, riktigt tråkig fakta. Hittills har semestern varit fantastisk, och jag tror inte den blir mycket sämre sista halvan. På onsdag drar jag upp en vända till Stockholm och eftersom jag har bett till vädergudarna så hoppas jag inte på nederbörd, vilket jag skulle hoppats på om det var februari. Men nu är det andra tider, och jag hoppas solen håller sig framme så det blir lite wake. Det blir en liten mini-reunion med grabbarna och tjejerna från Åre. Ska bli riktigt kul.

Har väl egentligen bara en sak till att säga: 

SJ FÖR HELVETE!! Det är väl förfan inte logiskt att jag, ensam i en bil, upp till stockholm ska tjäna på att ta bilen? skärp er för fan! TACK den som gjorde att SJ tappade monopolet.

sweet dreams is dreams about snow.

claar.

alt


You new or something?

2009-07-07 01:59 | 2451 Visningar | 3 kommentarer

Står det på mina nya shades, från Sweet. nöjd som fan!

Ye, några dagar sen jag skrev sist, pallar inte så mycket nu under sommaren. Men jag kan enkelt konstatera att jag saknar snön, folket i Åre, och Åre. Får väl försöka stå ut ett par månader till, ska ju träffa några sköna människor från Åre i sommar med, så det kan nog bli bra.

Som jag skrev i tidigare inlägg så önskade jag mig västen och shortsen, och det fick jag med, mycket nöjd. Blev även en iPhone, riktigt trevlig telefon. Fick väl en salladsskål och lite annat krafs, det är väl sånt man ska få när man blir vuxen antar jag.

Nästa vecka blir det Båstad, ner och fajtas med alla stekare. Ja, fajtas i baren då, vem som kan hålla plastkortet högst, och vem som ligger inne med mest stasch på det. Och, för er som tror att ni är coola när pappa betalar, det räknas inte, det måste vara egenintjänade pengar. Allt annat är löjligt.

Efter Båstadveckan blir det upp till Stockholm en vända, träffa lite kompisar, åka lite wake, och bara ta det allmänt stillsamt. Det gillas!

Nu har nästa års skidlärarelever fått sitt JA respektive NEJ, hoppas de flesta fick JA! och ni som inte fick det, ge inte upp!! sök nästa år, det är värt det!

NI som fick ett JA, nu har nu ett djävulskt roligt år framför er, tror inte att ni förstår hur kul det var, det är många som kan intyga på att det faktiskt är sååå kul. Så njut av era 9 månader, så ses vi i Åre till vintern.

Till sist vill jag bara säga som Martin Luther King: I Have A Dream...

..that it's snow in heaven!

Peace