Welcome to the good life


jobba, träna, sova..

2009-08-13 21:48 | 2254 Visningar | 1 kommentar

.. så ser nästan livet ut just nu. Men det funkar. Jadå det gör det.

En division fem spelare som jag är, så är jag van vid 2 träningar plus en match i veckan. Det är inte mycket träning, men det duger. De senaste 12 dagarna har vi dock haft 10 pass, tre matcher och sju träningar. Har varit lite påfrestande så här direkt efter semestern, men det har varit grymt kul och jag mår bättre när jag tränar än när jag inte gör det.

Det vart seger i matchen som vi lirade i måndags. En ganska lätt seger, där slutsiffrorna blev 7-2, och jag fick göra det oerhört viktiga 7-2 matchen i 85:e minuten. Skönt att få avgöra! haha.

Annars rullar det på, imon avslutar jag min andra vecka på HESTRA. Det skulle tydligen komma en container med runt 420 kartonger, så det kommer finnas att göra. Det är bara tänka pengar, och på hur rolig vintern kommer bli i Åre med pengarna. Och sen är det ju faktiskt inte så jobbigt när man sitter med sköna människor och snackar lite skit samtidigt som man jobbar. Då går tiden ganska fort och klockan närmar sig fyra fortare än vad man tror. Det gillas.

Helg imon vid 4 med då. Mycket skönt, mycket skönt. Helgen blir förhoppningsvis lugn och billig. Som det ser ut så blir den också det. Känns som levern fick vad den behövde i lördags och en helg utan alkohol skulle den må ypperligt av.

Läste att Uggla tar bort sina låtar från spotify, alla måste bli oerhört ledsna. Anledning: får för lite betalt, asså killen (gubben) ska vara glad över att han få några pengar över huvudtaget. Seriöst, tror han att fler kommer köpa hans album för att han tar bort sina låtar från spoti? Har jag mycket svårt att tänka mig. Dom få kronorna han nu fick är väl bättre än inget. idiot. Hans val. Och för er som jätte gärna vill lyssna på uggla, såg jag att hans låtar är kvar. Wiiho! asså inget ont om Uggla, han har en del sköna tracks. Men gillar inte folk som klagar på allt. (säger jag som klagar på honom just nu..)

Någon som vill köpa pc-laptop? jag vill ha mac. Och snö.

 

Peace.

 

 


jobb.

2009-08-06 12:36 | 2203 Visningar | Kommentera

Allting kommer lösas och bli bättre igen, om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm.

mjo, möjligt.  Jo men visst fan är det skönt att ha ett jobb, semester har såklart ingen klagat på, men att gå arbetslös vore ju ett rent helvete. Så att ha ett jobb är mycket skönt. Jobbet på HESTRA är mycket okej måste jag säga. Visst, lite segt kan det nog bli att sortera handskar en hel höst, men, det kunde varit så mycket värre. Trivs mycket bra. Tiden går fort, och då blir det snart vinter igen. Vilket är underbart.

I onsdags lastade vi av en container (stavning?) med typ 400 kartonger, sorterade och sedan kollade jag upp så att alla handskar var med, det tog tid, typ en hel dag, men de va rätt soft och kul.

Fotbollen har dragit igång igen efter sommaren, träning i måndags, i tisdags, igår och ikväll är det match, på fredag väntar ny träning, även på söndag. Första matchen i serien efter sommaruppehållet är på Måndag. Nästan så man känner sig som ett proffs, fem träningar och två matcher på 8 dagar. Skillnaden på mig och proffs är att jag jobbar 8 timmar per dag utöver fotbollen. Men det är nog också den enda skillnaden.

Tidigare i veckan skickade jag in ansökan till Skistar Åre. Ska bli en till grym vinter, med riktigt många skiddagar. Lovely.

Well, time's up, back to work.

peace.