Welcome to the good life


what up?

2010-09-15 18:39 | 1684 Visningar | Kommentera

Flygbiljetten är bokad. Känns riktigt bra, och jag är övertygad om att det kommer att kännas ännu bättre om två och en halv månad. Ett litet krux dock. Max vikt på min packning är 46 kg. Alla kilon ut över detta debiteras med 100 kanadensiska dollar / kilo. Lite saftigt sådär.

 

Ski Better

Jon


Hur Högt?

2010-09-09 21:39 | 1687 Visningar | Kommentera

Hoffmaestro & Chraa gör entré på Grönan i Stockholm imorgon. Jag ska inte dit. Men halva säsongarligan från Åre ska tydligen det. För tillfället är jag bara lite bitter över att jag inte ska hoppa in i bilen eller hoppa på ett tåg imorgon. Men tydligen kan man inte få allt.

Något som gör mig betydligt mindre bitter är att jag efter veckor av velande idag bestämde mig för att ringa upp lite resebolag och kolla biljett till Kanada. Efter ett samtal och 15 minuter var biljetten bokad. Preliminärt. 26 november lämnar jag Sverige, och på returbiljetten till Sverige står det 15 maj, 2011. Så om ni vill träffa mig innan det, så är det bara att dra till The Great White North. Nu sitter jag och lyssnar på Magdalena (Livet före döden) med Kristian Anttila och Sylvia Vrethammar, och drömmer mig två och en halv månader bort.

Efter maten finns det något som är så mycket bättre än just maten. och det är en riktigt fin efter-maten-snus. Helst grov white då den är absolut godast. Men. Nu är det fan slut med det. Jag har i detta nu varit snusfri i 21 dagar, det vill säga, 3 veckor. Vad kan jag säga. Saknar det. Men har väl börjat inse att det kostar lite för mycket, och att det blir svårt att få snus och kanada att gå ihop. Och om det nu skulle gå att lösa så känns det onödigt.

Ski Better
Jon