Daniel Gyllendahls skidresor


Daniel Gyllendahl åker i trollskogen.

2017-01-30 19:06 | 2329 Visningar | Kommentera

Daniel Gyllendahl heter jag, och jag trodde jag var rätt okej på att åka skidor ändå. Jag hade fel. Nog för att jag vanligtvis brukar hålla mig rätt raklång i dem blåa backarna. Men det var kanske lite för tidigt att testa på guppen i trollskogen. Inte nog med att det är gupp överallt, inklusive alla träd. Men barnen är ju överallt också! Jag gillar barn, men man blir lite orolig över att smälla in i ett när man knappt har kontroll på sig själv och flaxar omkring som en albatross inför landning, även om jag knappt ens har startat.

Det var ändå sjukt kul. Inga barn kom till skada och jag kom ut med min stolthet kvar. Jag klarade ändå det mesta utan att ramla och vid slutet av dagen hade jag inga problem där inne heller. Jag lär mig fort trots allt, har alltid gjort. Pontus däremot hade problem. Han bestämde sig till slut för att inte köra bland guppen utan nöjde sig med att åka i mitten på den snitslade banan. Helt okej ändå, man åker där man kan. På slutet av dagen hade jag fått upp självförtroendet rätt okej efter att jag klarade guppen utan några större problem, så då kännde jag mig manlig nog för att åka i dem röda backarna. Farten var inte riktigt vad jag trodde den skulle va. Jag hade förväntat mig att det skulle gå snabbare. Fattar inte varför jag väntade så länge med att åka i röda, hade nog klarat det rätt så omgående trots allt. 

Denna anekdod var från förra året, och nu är det dock snart dags igen för en ny skidresa. Vecka tio drar det igång och jag är redo. Jag planerar på att ta en svart backe i slutet av skidresan denna gången.