Linus Archibald


Badpremiär 26 mars yes!

2012-03-26 21:44 | 2733 Visningar | Kommentera

Då var badpremiären avklarad!!=) 

Va lite små kallt me nu är de gjort det hände nere vid sjön vid stans! 

Check!!!

Hare gött

Linus


Gött häng i Engelberg!

2012-03-22 20:23 | 2738 Visningar | Kommentera

Har haft några riktigt roliga skid dagar sista tiden! Va ute å jibbade å drog lite bakåt volter å nån snur i fredags men tyvärr efter en liten fell landning på en under roterad bakåt volt så lykades ja fastna med rämen på staven i skistoppern på nå jävla vänster så vart några riktigt skumma tumlingar innan skidan löste ut å ja kunda sluta tumla!!=) Men de resulterade i en riktigt go smärta i smalbenets utsida! Som ja tyvärr dras med en! Men vi fick ny snö i måndags så fick åka puder i tisdags va ruskigt gött gick nice tills de blev slagigt på eftermidagen så vart smärtan lite för mycke! Så har blivigt några vilodagar nu sista tiden! Men idag va ja upp på berget som dommare på Prix Garantie linecatcher ett ärofyllt uppdrag som bestog av att hänga i en solgropp å kolla på boysen å flickorna när dom jibbade! Det skickadet en del volter, snurar, raka flyg och flaxande måsar! Riktigt bra ladd!! Hands upp!!

Men efter ett reknings åk å två tävlings åk så var det dax för mig å mina dommarkolegor att utse en vinnare!! Och här är pallen för dagen!

Trea Jesper Robertsson tvåa Jonas Bolling och vinnare Per Jonsson!! 

Bra kört boys!!!!!

Hare gött 

Linus


Engelberg! Foto å gött jävla shred!!

2012-03-13 19:12 | 2682 Visningar | 1 kommentar

Nu är man tillbaka i by igen känns riktigt fint!! Har haft några ruskigt goa dagar Jesper Molin har vart nere nu i fyra dagar så det har vart foto på schemat Oskar Svensson kom oxå ner å hälsa på trevligt de! å Oscar Hubinette va oxå me! Och vi kunde knappt haft det bättre då Engelberg bjöd till från sin bästa sida då de gris dumpade i torsdags och sen så kom solen fram å vi fick några magiska dagar! Tror de kommer bli några ruskigt bra bilder till nästa år!!=)

Och nu när Jesper åkt hem så har vi vart uppe å shreda hårt! Dammat av jibb påsen å ryckt fram lite trix långt där nere i den å har haft de sjukt gött med gäng shred med några ruskigt goa gubbar!

Här kommer lite bilder!!

Tillbaka i byn!!

Oscar Hubinette har de gött i snö molnet!! Bra snö i fredags!

Oskar Svensson svänger lite!

Kamelen smeker ner droppet med en tail press nice!!!

Har även ryckt in som frisör fixade frippan på MJ blev ruskigt bra! Goaste frillar i eberg!! Vart rätt nöjd!

Goa gubbar!!!

Hare gött

 


Då va Japan slut för denna gång!

2012-03-01 10:36 | 2554 Visningar | 1 kommentar

Så nu sitter man i Skutskär ska på en begravning idag och sen bär det av ner till Engelberg imorgon igen ska bli nice å komma hem!!=)

Vi tillbringade dom två sista dagrna i Tokyo riktigt intressant har mäst gått om kring och kollat i affärer och på hus, folk, parker, och lite allt möjligt kan man säga!! Har ättigt goo mat å bara haft de gött!!

Men nu va det slut för denna gång som sagt har fått några riktigt bra dagar i otroligt rolig terräng har vart sjukt skoj att shredda lite skog nått ja verkligen har saknat den sista tiden så va ska man säga ja gillar Japan kan no hända att man åker tillbaka nästa år men då lite tidigare då det ska snöa enu mer å nästan hela tiden!!=)

Om ni är sugna på å åka lite pow i Japan tycker ja ni ska kolla in Xtravel

Men här kommer lite bilder från sista tiden i Japan!!

Rått hästhjärta! De va gött de!

Oj oj varmt!

Coffe boss!

Dumplings Nudelsoppa Stekt ris! 

Störst objektiv vinner!

En park i Tokyo!

Helt vanligt övergångsställ!

Banana drikcer birra!!

Så va Japan över tör denna gång!!!

Hare gött

Linus