Linus Archibald


Vintern närmar sig!

2012-10-29 18:14 | 2449 Visningar | Kommentera

Den kommer nu!! Vaknade upp till vitt ute på gatorna här i Oslo idag tyvärr har det mesta smält bort! 

Men min chef Dani på Okay shop i Engelberg la ut en bild från Engelberg ser bra ut! Å har hört rykten att de är bra uppe på berget me!! =) 

Snart är de vinter!!=) 


HEALER!

2012-10-11 21:55 | 2376 Visningar | 1 kommentar

Behövs inte så många ord! Hårda goggels för hårda människor!! 

Kolla in lite mer ordentlig förklaring här!!=> Dr Zipe Healer!!


Hjälm test i brant!

2012-10-07 19:37 | 2381 Visningar | Kommentera

Har fått tag i nya nummret av brant där ja hittade en blid på mig tagen av Fredrik Schenholm i Engelberg i vintras när ja kör en mindre lyckad side flipp!!=) haha 

Hare gött 
Linus 

 


Dr Zipe träff i Gbg!!

2012-10-02 20:39 | 2365 Visningar | 1 kommentar

 

Va ner till Göteborg över helgen och va på Dr Zipe träff med teamet! Va en sjukt skoj dag! Vi började ute på Futures kontor på fredagen där vi fick lite presentation av märket och historik, riktigt skoj å höra hur allt startade och hur de gått fråmåt sen dess! Hade lite genom gång om nästa vinters saker och nyheter de kommer nå riktigt nice kan ja bara säga!!=) 

Sen bar det av in till Göteborg där det va dax för en foto shoot! Riktigt ballt körde lite flippade bilder så tror de blev riktigt bra! Får se när de kommer ut men tror på det!!=) Sen va de en snabbis tillbaka till hotelet å en sväng i polen innan det bar av in till city iigen och en trevlig middag och lite fem kamp som stegrade i en riktigt skoj kväll tack till alla inblandade! Sen var de lördag vaknade upp lite halv sliten och Zipe träffen va över så tack för dagen sjukt bra styrt!

Sen var det dax att gå på Liseberg!! Sjukt skoj vart som ett litet barn igen! Sprang omkring och åkte alla karuseller! Riktigt trevlig dag med goda vänner! 

 Presentation av märket dr zipe ute på kontoret! 

 Foto tagning!!=)

Hela gänget! Dr Zipe teamet!! 

My man Simpa på Liseberg! 

Liseberg fins mycket skoj där får ja säga!! Riktigt trevlig dag!! 

 

Hare gött Linus