Planetskier

Färsk stenar och snowboard

Nu ska vi testa prylar. Snowboard. GoPro videokameran. Men detta kan vara det tyngsta test du har sett.

Jag kommer ner från Anak Krakatau, en aktiv vulkan i Indonesien. Jag trodde att jag skulle kunna rida på ask, men en nyligen utbrott täckte hela berget med ett tjockt lager av vassa klippblock och stenar. Men det gör ingenting, jag var där att åka och det gjorde jag. Även om det var min andra dagen med snowboard...

Ändå tog snowboard och kameran misshandeln ganska bra. Jag änvender fortfarande kameran. Även om låset i kameraskydden är lite besvärlig, kanske det blev slagna för hårt. Och snowboard är full av bucklor och repor, men det finns inga stora hål :-)

Ta en titt på videon nedan, och skruva upp volymen för att höra repor och tjat!

 

Den fullständiga artikeln från mitt besök till Anak Arctic kan hittas här

Foto och video (c) 2013 Jari Arkko