Åre Skidlärarlinje


2010-06-17 08:13 | 5479 Visningar | Kommentera

Sista ansökningadatum för höstens utbildning har passerats och Åre kommuns intagningskansli håller på för fullt att sammanställa alla ansökningar. I slutet på juni räknar de med att kunna meddela vilka 24 som kommit in på utbildningen och då går brev ut direkt till dessa. De som inte komit med får reda att de hamnat på reservlistan. För de som fortfarande vill söka går det bra. Vi tar emot ansökningar men de hamnar automatiskt på reservlistan.

Åre öppnar igen ... sakta men säkert börjar sommarsäsongen smyga igång. Cyklister kommer till byn, kabin börjar röra på sig igen, torget smyckas med sommarprylar och människorna återvänder till Åre by för en sommarsäsong.

 

# OLA

 


Trevlig sommar!

2010-06-10 17:01 | 5488 Visningar | Kommentera

Sommar och grönt i Åredalen! Snön ligger kvar på toppen av Åreskutan och nere i Åre by klipper vi gräsmattor och solar :-) Nu är det sommar på riktigt.

En nyhet till nästa års utbildning är att vi kommer att samarbeta med Golds gym vilket ger oss möjlighet att träna, praktisera och få lära oss mer om träning. Läs mer här.

För er som vill söka till nästa års utbildning är det fem dagar kvar på ansökningstiden ... den går ut 15 juni ... passa på! Vill du bli skidlärare, vill du jobba med sporthandel, vill du jobba på gym, vill du jobba på skidort, vill du jobba med turism ... Åre Sport och Skidlärarutbildning! Läs mer här.

Följa med oss på facebook i sommar!

Trevlig sommar!

 

# OLA


Avslut Skidlärarlinjen 09/10

2010-06-04 11:36 | 5542 Visningar | 1 kommentar

Allt har ett slut ... förr eller senare kommer stunden! Nu har årets kull på Svenska Skidlärarlinjen avslutats och alla har tillfälligt flyttat från Åre för lite semester eller sommarjobb innan nya äventyr tar vid. Många har redan siktet inställt på nästa vinter och jobb i den svenska fjällvärlden.

Avslutningsdagen startade i Åre gamla kyrka (som för övrigt gjort över 800 säsonger i Åre, vilket är mer än de flesta) med en lugn stund, sång, tal, dubbande av skidlärare och utdelning av rosor.

Kicki Eriksson (rektor) ...Riddare dubbar de nyutbildade skidlärarna ...Hela eftermiddagen ägnades åt att leka, grilla, sola, skratta ...


Den ena tokiga leken avlöste den andra ...


Och vi hade besök från Mars också ...En lugn stund i gräset ...Åre Bageri hade dukat upp för kvällens middag och vi började med fördrink i kvällsolen ...Värdparet Greger & Lena hälsar oss välkomna!Mingel och surr innan middagen ...


Under kvällen gick timmarna fort tack vare ett oerhört underhållande program med sång, musik, tal, skämt, rim, historier ... ja, det var helt enkelt toppenbra!
Tänker ...


Nöjda grabbar ...
Till slut ... tack så mycket för året och lycka till med livet i framtiden!

# OLA