Timmy Sepp


Enjoying life.

2017-01-21 11:17 | 3672 Visningar | Kommentera

Nu har man varit i Saalbach i en månad redan, tiden bara löper ifrån än när man är här nere lite tråkigt att allt ska gå så fort och att man inte hinner njuta ordentligt. Var sjuk i tre dagar under veckan som var förjävligt att veta att de är bluebird och puder men man ligger ner kurad i sängen med 40 graders feber.. Men nu är man frisk igen och livet leker, inte så mycket puder kvar men de är ändå nå sjukt kul att åka lagg.

 

 

Ps: För fler bilder kolla timmysepp på instagram


I'm back.

2016-10-19 06:53 | 3898 Visningar | 1 kommentar

Nu sitter man här på jobbet 06.52 och skriver första inlägget på ett halv år ungefär. Vad har man egentligen gjort under sommaren? Har nästan inte gjort någonting förutom att jobbat, har inte klagat eftersom jag flyttar till Österrike om två månader. Är riktigt sugen på vinter nu, har gått och väntat på snö ett tag nu när de ändå är grått och så här hemma i Göteborg. Har inte en ända blid ifrån sommaren vilket är lite tråkigt men men vad gör man inte för massa puder. Så de kommer tyvärr inga bilder i detta inlägget.. Ville bara meddela att jag kommer fortsätta skriva under vinter blev bara en paus under sommartiden.


Riksgränsen & säsongsfilm.

2016-06-01 23:25 | 4268 Visningar | Kommentera

Var i Riksgränsen för någon vecka sen och hade sätt och hört att det har varit skit fint väder i flera flera dagar, sol och blå himmel förväntade jag mig då och när jag hade passerat Kiruna med ungefär 20 minuter med tåget så sjävklart så börjar det regna, då förstördes drömmarna om solen och den blåa himmlen. Det var väldigt segt men som sagt de är gränsen då vet man att man alltid har en bra tid med friends och laggen på fötterna. Har inte så jätte mer att säga förutom att jag skrota i kvalet men annars var de lika kul som vanligt att vara där. 
Här kommer även min säsongs film hoppas ni diggar den om de är så, så får ni gärna gilla och dela skulle vara guld.


Skidlärarutbildning & tävling.

2016-05-05 15:16 | 4436 Visningar | Kommentera

Nu har jag gjort mitt uppåk på skidlärarutbildning steg 3 och klara det så de var grymt nice att få klara det. Nu har jag bara provet kvar jag ska göra sen är jag klar med steg 3 och de är riktigt skönt. Fick 4/5 på långsväng, 4/5 på mellansväng och 3/5 på kortsväng och de är två poäng mer än godkänt så jag är nöjd med det.
För några helger sen var de även Ride The Cow, alltid lika roligt att vara tillbaka på den tävling. Grym skön känsla när man får träffa alla polare efter en säsong på olika ställen. Tyvärr så åkte jag fel båda mina åk men fick nöja mig med en sjätte plats i alla fall. Kom tvåa i skidlärar-sm i fråkning som går samtidigt och de är samma åk som räknas. Nu är det bara gränsen kvar sen är denna skidsäsongen slut och om fem och en halv vecka så är det studenten som är kvar bara sen blir man ''vuxen'' haha.
Vårskidåkning & taggad på att tävla.

2016-03-24 18:30 | 4569 Visningar | Kommentera

Oj nu går tiden lite för fort för min egna del känner jag. Saknar dom djupa dagar i Usa och Österrike och inte bara åka runt och bräna näst in till is eller slask, inte för att jag ska klaga på slaskåkningen men finns roligare skidåkning om vi säger så. Förra veckan var jag och brände runt lite i parken när det var slaskigt vi hade cirka 10-13 plus grader och det var kul att få bara kunna glida runt och leka av sig lite och sedan afterskin, det är ju alltid kul när man träffar nytt folk.

Albin och jag efter en öl eller två på afterskin.

 

Får påsklov nu också då vet man att det inte är långt kvar på säsongen och då innebär det tävlingsdags snart, har inte kunnat komma iväg och börjat köra några FWQ får hoppas på det till nästa säsong istället. Men Ride The Cow, 21 April de är något jag har längtat efter sedan förra året när jag satt i bilen på väg hem till Malung igen, plus att jag vill ta revanch mot mina tänder och min käke och inte döda dom som jag gjorde förra året när jag bet av fyra tänder och slog käken urled och att slå min fjärde placering också. Förra året var jag en placering ifrån att gå vidare från kvalet i NM också det vill jag förbättra med grova marginaler, vet ju att jag kan men blir så satans nervös när det är tävling och vill typ inte ens starta för jag vill bara kolla när alla andra kör.

Från förra året i Hemavan under Ride The Cow

 


Puder till gräsåkning.

2016-02-29 09:03 | 4801 Visningar | Kommentera

Har spenderat 18 dagar resande, jobb och en massa skidåkning nere i Österrike, Zell am see/kaprun. Det har varit väldigt blandat med väder och svårt att veta vad man vill göra om man vill åka slask offpist, park eller vissa dagar åka puder. Men en sak har vi varit säkra på att vi har gjort det är att bränna, satan ja.. Åkt lagg har vi gjort iallafall.
Jag har jobbat på en skidskola som heter Outdo i Zell och det har varit ganska goa veckor faktiskt. Första veckan hade jag åtta stycken engelska skolungdomar som jag gled runt med som man kunde lära lite små tips här och där, som dom uppskattade väldigt mycket. Slutade upp med att få 500 spänn i dricks och massa bärs. Vecka två hade jag bara två, två timmars pass med en liten svensk tre åring och vi hade jätte kul tillsammans.

 Efter dom två dagarna då var jag ledig helt om de inte kom några andra svenskar och det gjorde de inte så jag var ledig från tisdag lunch till fredag kväll så har haft en grym vecka denna veckan som precis har varit.

Har åkt allt ifrån gräs och slask.

Till midjedjupt puder.

  

 

Ett filmklipp publicerat av ? (@timmysepp)Feb 23, 2016 kl. 11:36 PST

 

 Nu när man kommer hem igen så firar jag med att ta sportlov sen att gå i skolan tre veckor sen tar jag påsklov. Måste även ta och tacka Coach Döl och våran "extra" polare Kosse som hängde på.


United States of America & Austria.

2016-02-10 10:00 | 4934 Visningar | Kommentera

Varti hemma en vecka ifrån USA nu och det var den sjukaste resan jag har varit på i mitt liv. Snön var så fantastiskt lätt, det var som att snö flingorna flög uppåt istället för neråt när det snöa så lätt var det. Dom två veckorna jag var där fick jag åka fina pister, slask och djup j*vla puder ett under att man inte drunkna i snön för det var så mycket. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen för inga ord kan beskriva det som man fick uppleva när man var där, ni får se lite bilder istället.

 

Idag bär det av till Österrike i tre veckor för jobb och att åka lagg, det ska bli kul kolla hur dom jobbar nere i Österrike jämfört i Sverige som skidlärare  

 

Om ni vill se fler och andra bilder så får ni glida in på min Instagram: @timmysepp


Skidåkning.

2016-01-04 08:26 | 5065 Visningar | Kommentera

Jullov, de är riktigt gött det är jullov nu man kan man sova in lite men de gör man ju ändå inte.. Man är ju på bussen upp till backen för att åka, speciellt när far är här också och vill åka skidor. Det har varit sjukt deprimerande att åka upp till backen eftersom det har varit väldigt lite snö, i princip bara i backen ni alla vet säkert hur det är, (sätt bilder från alperna). Men har det iallafall snöat lite i Malung och Sälen så de är lite vitt på några fler ställen än i backen. Min pjäxor jag fick av fischer har gått sönder och jag skrev till dom och dom skickar ett par nya det blir jag riktigt nöjd över att dom inte krånglar med något sånt och bara skickar nya pjäxor.

Snart blir det jobb som skidlärare i ungefär två veckor sen bär det av till staterna, det är nog livets resa jag ska på nu. Känns det som i alla fall. Tredje Januari var en rolig dag, de hade snöat och man kunde och lite djup snö och det var en sådan skön känsla och få snön upp i ansiktet, de var som en liten wake up call inför USA som kommer snart.

 « Föregående Nästa »