Senaste innehållet av atom-myran

 1. atom-myran

  Mer Filmer!

  Det finns säkert folk som kan ställa upp med ftp servrar jag har en dock ligger den på en adsl lina :P
 2. atom-myran

  backflip

  Jag drog 5 försök i ett hopp man flög typ 1.5 meter och 60 cm upp men insåg att jag inte va tilräckligt akrobatisg för det :) men har 4 försök på film kan skicka om du vill :)
 3. atom-myran

  tja allihopa finns det bra med hopp i Romme???

  va där igår med plugget det fans ett hopp fast det sög va blankis imitten så när man ska trycka ifrån så halka man typ så om du ska dit så slipa skidorna så du kan skära i diamant med dom men man åker ju mer till romme för att se alla som rammlar och va med klasskompisarna. och hoppet som fans...
 4. atom-myran

  Läget i väsjöbacken?

  om alla dansar snö och kyla dansen så kanske det blir bra;) till helgen blir det kallare om smhi håller vad det säger som de dock inte brukar göra.
 5. atom-myran

  Om bakåtvolter och dåligt väder.

  jag började att träna på bakåtvolt i ett hopp på typ 1.5 meter man får inte vara klen rammlar man på huvudet e det bara försöka igen fast nu e det så isigt i alla backar i stockholm så skulle vänta tills det dumpar lite snö. Va uppe i ramun typ över nyår hade dumpat en massa snö inga problem att...
 6. atom-myran

  julklappar...

  Fick en resa till norge med polarna och åka skidor fast har redan varit på den :)
 7. atom-myran

  Ny amatör skid- och snowboardfilm

  skön film tufft med nissen som snurrar med bollarna i snören :P
 8. atom-myran

  När öppnar liftarna i stockholm?

  Hej någon som hört något rykte om dom tänker öppna flottsbro hammarby eller väsjö tidigare iår? eller blir det som vanligt efter jul?
 9. atom-myran

  Borra i en hjälm

  inligt tillvärkarna så om man trillar med hjälmen ska man köpa ny för att den blir skadad. men den skyddar forfarande mycke bättre en en mössa. Lixom det e ju en risk att åka skidor det e det med allt så om din hjälm försämras så e det mycket lite. Det e nog väre att sätta klisermärken för...
 10. atom-myran

  Haglöfs Heli jacket VS Oakley cammo jacka?

  kan bara säga att haglöfen e fett skön har en sådan den tål lite stryck utan några problem. många bra fickor och den e helt vatten tät kan man säga den har ju gor-tex xtr eller vad det heter. säger bara att haglöfen e nog finast :P kan säga att jag vurpa med en cross och skrapa jackan det bliv...
 11. atom-myran

  Quiksilver Soldier Hjälm

  Skulle ju vara tufft med ett bowlingklot på huvudet. om dom som tränger sig hade det e det bara ner med fingrarna och dra dom till sin rätta platts =)
 12. atom-myran

  Vad ska mna ha?

  Rossignol scratch bc? dom e skönta i pist och offpist. Dom är fartstabila som vissa andra tt kan vara lite skakiga.
 13. atom-myran

  Varför har jibbare lakan hängande?

  Jag tycker det där med en näsduk i fickan värkar smart jag brukar pula in den helt i fickan. Man blir lätt snorig när man e ute i kyla länge fast den kanske blir grön av snoret :)
 14. atom-myran

  Plattor till bindningar

  Hej jag undrarar var man kan köpa nya plattor till bindningen? Biningen är en power 140 eller något och sitter på minna scratch bc. Om det inte går att köpa nya sådana vilka Bindningar är bra och kostar inte hutlöst med pengar?
 15. atom-myran

  Ett tips hur man får en hjälm att se tuff ut !

  Är det ingen anan som testat samma sak? Va ute och gick med peruken och hjälmen men spänena ine så det såg ut som en afro alla glode som fan :)
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp