Senaste innehållet av Flipfuck

 1. Flipfuck

  säng i val d'isere

  Tjena, tänkte bara kolla om det är någon som har plats över i lägenhet i val d.
 2. Flipfuck

  uteliv i val d'isere

  tja, jag var först inne på att göra en säsong i val thorens. Men nu kanske jag får jobb i val d'isere istället. Jag har kollat runt och förstått att åkningen är bra på båda platser men hur är det med festandet, är det lika bra i val d som i val t? detta är ju trots allt en viktig del i valet!
 3. Flipfuck

  barjobb?

  tja, är det någon som har tips eller erfarenhet från barjobb i chamonix. vill helst jobba kvällar/nätter så jag kan åka på dagen. hur gör man om man vill jobba på ett ställe som typ south bar? räcker det att åka ner i början av dec. eller har alla platser blivit tillsatta då? har både utbildning...
 4. Flipfuck

  Boende Whistler 07 finns

  tja, har aldrig säsongat förut heller och jag var jävligt sugen på whistler tidigare i år men sen fick jag ju reda på att det inte går å få arbetstilsstånd, så jag har börjat tänka chamonix istället. Ska du jobba eller bara glida? sen så hade jag nog planerat att åka lite tidigare, typ början...
 5. Flipfuck

  Boende chamonix

  ska på intervju hos langley om ett par veckor för jobb som bartender men jag har ju läst än del skit om dom så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. får se hur det blir. eftersom det är första säsongen är jag öppen för förslag.
 6. Flipfuck

  jobba på Langley

  Tack för länken, har läst alla och måste ju säga att jag är mindre sugen. Men, nästan alla pratade om jobb som guide eller receptionist. Jag vill bara jobba som bartender. Nån sån vet några detaljer om det?
 7. Flipfuck

  jobba på Langley

  Tja, Ska ner till Chamonix nu i vinter och tänker försöka få ett jobb som bartender. Ska på intervju hos Langley nästa vecka. Är det någon som vet hur det är att jobba för dem eller har ni några andra förslag?
 8. Flipfuck

  Boende chamonix

  Ni kan alla vara lugna, jag är INTE nykterist
 9. Flipfuck

  Boende chamonix

  tja, tänkte dra ner till chamonix i början av säsongen och stanna så länge som möjligt. Någon som har lust att dela boende med en rumsren snubbe?
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp