Senaste innehållet av Julben

 1. Julben

  Läget i stockholmsbackarna 2015

  Hallå! Hur ser det ut? Är det någon backe som är att föredra framför någon annan? Hur ser det ut med rails och hopp?
 2. Julben

  Fint säsongsboende ledigt i Val Disere

  Hej! För den som är sugen på att komma ner sent den här säsongen finns det gott om plats kvar i en rymlig och fräsch lägenhet. Lägenheten är på 70 kvm och anpassad för 6 st boende. Finns 3 platser kvar Hyran ligger på 1900 euro för resten av säsongen.
 3. Julben

  Säsonga Val d isere

  Finns det några boenden där man kan betala per månad? Letar boende och undrar om det är någon som har en plats över. Har inga problem att bo lite off.
 4. Julben

  Boende val d'isere

  https://www.freeride.se/forum/thread.php?t=93275
 5. Julben

  Boende val d'isere

  https://www.freeride.se/forum/thread.php?t=93275
 6. Julben

  Boende i Val d'Isere

  Jag var och kikade på den stora lägenheten idag. Den är kanonfin verkligen! Jag vill jättegärna flytta in men det är inte så många som har visat intresse av att få hyra, just nu står den tom i väntan på att fyllas. Hör av er till trådskaparen för mer info. Det finns många platser kvar.
 7. Julben

  [Artikel] Den svenska stilrevolutionen

  jons stil utmärkte honom jäkligt mycket till en början. sen började alla tycka det var coolt med bandana och skjutvapen och glömde bort hur clean han var
 8. Julben

  [Artikel] X Games: Det perfekta åket - Shaun White

  Att få 100 poäng betyder inte att åket är helt perfekt. Det finns alltid saker som man kan förbättra. Men Whites första åk gav 94? med en fs air som sista trick. Att byta ut den mot en fs dub 12, ett trick som aldrig har gjorts, borde ju boosta poängen med minst 6 poäng. Att snudda handen är...
 9. Julben

  Marker Griffon sönder efter 1 säsong?

  Nja jag knäckte 2 st på några veckor. Många trillar sönder nere vid skenan på bakbindningen. Jag köper en bakbindning om nån har råkat ut för samma sak !!
 10. Julben

  Marker Griffon sönder efter 1 säsong?

  Testa att böja skistoppern uppåt. Har funkat för mig med samma bindning. Jag har aldrig haft ett par bindningar som hållit så länge som 50 dagar. Jag skulle vara supernöjd om jag var du :)
 11. Julben

  Trick listade efter svårighetsgrad?

  1. lära sig titta över rätt axel :) Det finns annars många som tittar över exempelvis vänsteraxeln och snurrar åt höger och tvärtom. Kolla Jesper Tjäder. borde inte vara några problem att köra så!
 12. Julben

  Henrik Harlaut, vinner han skier of the year?

  glöm inte vinsten i x-games
 13. Julben

  Snowtrip Rail Session -Uppsala slott, Mån 31 (lov)

  AA dra upp en hopptävling :)
 14. Julben

  [Artikel] Tävla med Winter Project

  Attack of Anima hihi
 15. Julben

  Vilken skateboard har mest "pop"?

  alla brädor har lika bra pop. försök bara hitta en bräda som är lagom bred och som har en konkav som du trivs med. dom som säger att ett visst märke har bättre pop än andra har antagligen bara haft en bräda. Lycka till :)
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp