Senaste innehållet av pelikano

 1. P

  armada halo 11/12 eller atomic punx 12/13?

  jag är 178 lång väger 65. vill ha en lekfull hyfsat mjuk skida med bra pop och ganska kort svängradie. har någon något annat bra alternativ till dom här skidorna? tack på förhand! :)
 2. P

  Nästan kändis?

  själv har jag pratat fetma med anna book, bor granne med robert wells och är facebook kompis med han som spelar klimpen i bert:o
 3. P

  sigma 17-70 vs tamron 17-50?

  jag har 17-70 skönsate linsen! köp den!
 4. P

  Officiella Canon EOS 550D tråden

  jag har två orginal batterier och fake grepp. grepp är igentligen onödigt men om jag tar bort kameran från min glidecam så måste jag stabilesera om allting igen.. köp ett extra canon batteri i stället, då vet man vad man får :)
 5. P

  Objektiv

  ett fast objektiv kan man inte zooma med, det är alltid 50mm. det som är bättre med fasta objektiv är att bilderna blir skarpare med sånna. hoppas det hjälpte
 6. P

  saga jacka

  tja ska köpa en saga jacka och undrar vad för storlek jag som är 174 ska ha? L - 88cm eller XL - 98cm. jag vill att den ska vara stor men inte över knäna. va tror ni? tack på förhand!
 7. P

  line afterbang

  tjena, är lite intresserad av ett par line afterbang, det jag undrar är om dom har lång eller kort svängradie? nån somm har koll? tack på förhand! :)
 8. P

  vilken dator?

  tack så mycket för hjälpen! jag har redan skärm och sånt så jag får se hur jag gör! och tack så mycket för tipset med mecenat kort! det sparar jag nog nån tusenlapp på :)
 9. P

  vilken dator?

  jag ska köpa en ny mac data att redigera i. jag vill kunna ha premiere pro, after efects, photoshop, adobe audition och sptify skype mm. utan den blir skit seg. jag har kollat på: nya mac mini, dom säger att den ska ha blivit bättre, nån som har koll? :)...
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp