Senaste innehållet av PrezSnow

 1. PrezSnow

  Återkallelse av Scarpa Maestrale och Maestrale RS 2017

  😢 Egentligen var det väl bara en tidsfråga innan det skulle hända pjäxor även utanför Nordamerika. Mina är ff hela så jag har inte drivit på om några nya. Dessutom krävdes den en del tryckande för att de skulle passa. Ungefär hur många dagars åkning har du haft i pjucken?
 2. PrezSnow

  Välja ATK-bindning, R12, FR14 eller raider 12 2.0? Samt fjäderförspänningens påverkan på retention och åkkänsla?

  Jag kan bara instämma med tidigare inlägg. Jag har både FreeRaider14 2.0 och nya R12 båda ställda på 8-9. Mina Griffon kör jag på samma värden. Shift fick jag skruva lite högre för att de löste lite för lätt i slagig pist och hög fart. Trots att 14 bindningarna hamnar långt ned på skalan har dom...
 3. PrezSnow

  Biltråden!

  Personligen tror jag att det finns ett motsatsförhållande mellan dyr bil och antalet skiddagar 😁. Möjligen Jon Olsson undantagen.
 4. PrezSnow

  Salomon Shift

  Jag har använt den som finns här på två par skidor https://www.tetongravity.com/forums/showthread.php/153971-Binding-Mount-Paper-Templates/page51
 5. PrezSnow

  Montera BMT-skidor

  Jag har ATK FreeRaider 14 monterade på ett par 109or och kört så ett par säsonger utan några som helst problem.
 6. PrezSnow

  Återkallelse av Scarpa Maestrale och Maestrale RS 2017

  Så här beskrivs ju det möjliga problemet på Scarpa North America. ”It appears that under certain conditions, the boot shell may crack, which may render the boots unusable for skiing” Gissningsvis är det mer drivet av produktlagstiftning än skidförhållandena.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp