Senaste innehållet av TommyBerg

 1. TommyBerg

  K2 Rival Pro, förlorad ljudkabel

  Kan jag få ställa en följdfråga och höra om det är någon som vet ifall det finns en kabel med 2st 3.5mm hanar plus mic i på kabeln, som det är original. Det saknar jag som tusan, att kunna svara i telefonen när man åker. Måste nu rycka ur kabeln, svara och sedan koppla ihop det igen och starta...
 2. TommyBerg

  Officiella Contour-tråden

  Löste faktiskt mitt problem också, satt ju inget connect view card i den som det ska vara standard. Inte så lätt att veta utan att man knappt sett en kamera förut. Men så kan det gå när man köper öppnade produkter :)
 3. TommyBerg

  Officiella Contour-tråden

  Jag har samma problem, uppdaterat firmware flera gånger så allt ska vara i sin ordning. Telefonen har inte problem att hitta kameran, den (iPhone 4s) ansluter och håller sig ansluten i några sekunder men bluetooth lampan på kameran fortsätter bara blinka och sen tappar den kontakten. Jag har...
 4. TommyBerg

  Klippor i luleå

  En av bågarna på bergnäsbron, fast jag tycker det är sinnessjukt att hoppa där ifrån. Typichal här på forumet gjorde det förra sommaren, utan att någon var vid vattnet. Isbrytarna lät iaf häftigt :)
 5. TommyBerg

  Snyggaste Goggles

  Annars gör ju Oakley Dragons DX-glas, och Dragons ram är ju skönare. Punkt slut då, va? ;) Hehe, nä smaken är ju som baken - delad. Tacka fn för att vi inte tycker likadant, hur skulle det se ut? Dragon gillar jag mest, i alla modeller :)
 6. TommyBerg

  vilken färg gäller på skidkläder i vinter?

  Varför ska man gå efter alla andra? Ta det _du_ tycker är snyggt.. Jag gillar kläder som sticker ut lite, men ändå är snyggt (i mina ögon), sen om någon skrattar åt mig för att jag har fjolårets jacka kan ju gräva ner sig i snön, eller så hjälper man denne överkörda idi.... Tack o hej.
 7. TommyBerg

  Tänkte hoppa ifrån Svinesundsbron !?

  En kille hoppa från räcket i Luleå (bergnäsbron) och landa fel, han dog. Det är INTE högt, sen har min polare hoppat från bågarna på samma bro, det var galet och han sa att han aldrig gör om det. Han hoppade hellre än att glida ner från bågen. Kommer inte ihåg vad dom räknade hur högt det var...
 8. TommyBerg

  recomendation av en bra snowboardfilm??

  Paradox 2006, wow säger jag ;)
 9. TommyBerg

  Nya grejer köpta i USA...

  Dina Googles lät häftiga. Inte så pjåkigt pris heller hehe.
 10. TommyBerg

  köpa handledsskydd

  Jag har brutit vänstra armleden och det gick mycket lättare än jag trodde, sedan har jag stukat högra handleden kraftigt den här vintern, kunde inte åka på nästan 2 veckor utan att det ömma när man slängde med armen. Vill bara ha nånting där, eftersom jag har rätt klena armar. Får ta och leta på...
 11. TommyBerg

  köpa handledsskydd

  ridium, jag vet fortfarande inte vart man köper dom hehe ;)
 12. TommyBerg

  köpa handledsskydd

  Jaha, så ni har dom innanför handsken. Jag har någon modell som man stoppar över handsken, men har problem att få över jackan nu :D Ursäkta om jag lånar tråden, men var hittar man sjysta smidiga handledsskydd?
 13. TommyBerg

  Skillnad på läng nos/tail

  Ingen aning, men genom lokiskt tänkande kan det vara bra att ha vikten lite bakåt på brädan när man åker t.ex i djupsnö. Nosen håller sig upp lättare och du gör inte en kalle anka-dykning.
 14. TommyBerg

  Åka fakie? (Snowboard)

  Börjat köra duckstance ganska nyligt, kan säga att det var mycket lättare att landa fakie då, mer kontrollerat. Men det känns lite ovant i början när man bara ska åka vanligt eller ladda för en 540 i ett hopp. Men det går över, som allt annat.
 15. TommyBerg

  Hon är ju helt dum i....

  Som kommentator skulle jag fortsatt på den meningen;...huvudet! Hehe, ja sånt lär man inte må gott av i alla fall :)
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp