Senaste innehållet av Viggo Böttiger

 1. V

  Black crows Ferox med shift?

  Jag har aldrig riktigt haft chansen att bestämma på gamla skidor så tror jag kör på rekommenderat.
 2. V

  Black crows Ferox med shift?

  Har du satt bindningarna på rekommenderat ställe på skidan? Eller + - något?
 3. V

  Black crows Ferox med shift?

  snackade med en på alpingaraget och vi kom fram till att atris är lekfullare tror det är det jag kommer gå för isåfall. Får bli lite tyngre upp.
 4. V

  Black crows Ferox med shift?

  Feroxen vad jag uppfattat har lite mer flex. Tänker på att jag är ganska lätt. Skulle atris funka ändå?
 5. V

  Black crows Ferox med shift?

  Menade inget över flera timmar. Känner att med min skidåkning tex i riksgränsen blir det mycket att man tar liften upp och går den sista biten. Till och från så går jag lite längre. Men vill inte heller ha för tunga skidor. Feroxen är som en atris fast lättare säger många.
 6. V

  Black crows Ferox med shift?

  Jag gör en ny tråd till det här istället. Jag undrar om någon har eller har kört Ferox freebird och jag undrar om dem är ganska overall. Vill kunna tura relativt långt med dem men ingenting som är under flera timmar. Vill kunna gå och röra mig bra men ändå ha prestanda neråt. Är feroxen bra på...
 7. V

  Turskidor

  Vad tror ni om ett par turskidor som camox med shift bindningar? Blir väl ungefär samma vikt som freeride skidor med tech som många kör? Eller som nån skrev att man kör ferox med shift.
 8. V

  Turskidor

  Har hyrt tidigare år eftersom jag fortfarande växte då så är helt utan pjäxor och skidor
 9. V

  Turskidor

  Jag kommer förmodligen var i liftsystem till och från men kör inte pist utan offpist. Dock så vill jag vara utrustad så jag kan ta långa turer. Frågan är om jag borde köra camox freebird med tech eller shift eller köpa ett par lite bredare freestyle skidor och slänga på ett par shift bindningar...
 10. V

  Turskidor

  Vi vill helst bara gå på tur men vi vet innerst inne att vi kommer vara i systemen då och då . Jag kommer dock inte bränna på mycket i pisten utan hellre off pist i systemet.
 11. V

  Turskidor

  Tack så mycket. Min pappa som jag kommer åka mest me vill skaffa ett par Salomon qst med shift. Han litar inte riktigt på tech. Frågan är om jag bör göra samma sak med tanke på att vi då och då är i pist. Men vill helst ha tech men frågan är hur bra är den nedför. (I lagom mycket pist)
 12. V

  Turskidor

  Jag kommer inte börja med så långa turer. Men camox är ju känd för att vara ganska kvick. Är det någon som har testat king pin? För är lite rädd för techbindningarna. Eller är det så stort problem som alla säger. Jag släpar hellre upp på mer för att få det roligare nedför.
 13. V

  Turskidor

  Hörni har en till fråga. Var på alpingaraget idag och kollade pjäxor då passade jag på att fråga om bindningar jag väger ju 65 kg och dem tipsa om atk fr14 eller r12. Vad tror ni? Jag tror att r12 räcker dem är också billigare. Vad är skillnaden?
 14. V

  Turskidor

  Okej tack så mycket för all hjälp! Ska fundera mellan 172 och 178
 15. V

  Turskidor

Topp