Sökresultat

akleja
akleja 1 år sedan Skidglasögon och hjälm i Sthlm (6 svar)


Tack! Alpingaraget blir det ett besök till. Det är till ett sådant ställe med folk som vet vad de snackar om jag vill till! ?

akleja
akleja
akleja 1 år sedan Skidorna sprack (2 svar)

Så har kan det gå också. Tidigare idag och sambon korsade skidorna och ramlade. Vad tror ni om skidorna? Lämna in dem? Ser ut som jag kan enbart ladda upp ett foto så får bli denna.

akleja
akleja 1 år sedan Skidglasögon och hjälm i Sthlm (6 svar)

Bor norr om Sthlm och vart finns de bästa butikerna när det gäller utrustning? Tror inte på XXL, Intersport och Stadium... eller har jag fel?  Behöver införskaffa skidglasögon och hjälm i morgon.

akleja
akleja 1 år sedan Ramundberget och fackeltur till Gruvan och klaustrofobi (0 svar)

Någon som gått denna tur och kan rekommendera den? Det ligger till så att jag har klaustrofobikänningar och tänker då på att kliva in el ned i grottan... Någon som vet?

akleja
akleja 1 år sedan Bästa att välja avancerad åkare vad det gäller utrustning? (2 svar)

Jag har åkt skidor i några år och dessförinnan uppehåll 10 år så skidvana har jag.Har tagit lektioner med skidlärare när jag startade igen.
Då jag nu på sista åren hyrt all utrustning fick jag mig en funderare på om jag och familjen väljer helt galet.
Vi var uppe hela familjen i Romme och valde utrustning som medelåkare. Skidorna ok men inget märkvärdigt. Min man tyckte att hans skidor var för vingliga och sladdriga (medel). Efter en dags åkande och när jag spände på mig pjäxorna så gick det inte längre. Det gjorde fruktansvärt ont i ena fotknölen och att i andra foten åkte foten fram. Åkte ett åk och sedan for jag ned för att göra ett byte. Då kommer i mitt omdöme proffspjäxorna fram istället från skiduthyrarkillarna och som folk inte får i första taget. Dessa pjäxor var som dag och natt och kände inte av fotknölen alls.Det jag undrar över och vad jag hört nu är att alltid ta skidutrustning som avancerad åkare för att då får jag det bästa. Har nu tittat när vi ska åka upp till fjäll