Sökresultat

nils123
nils123 1 år sedan St:Anton säsong 2017-2018 (0 svar)

Ta bort tråden eller flytta den om jag har fel men kan inte hitta någon pinfärsk tråd för säsong i St:Anton! Hittar bara 5-8 år gamla, vilket känns lite gånget.

Läget: jag och en kompis är i full gång med planering av säsongen 2017-2018 och letar för tillfället boende. Vi har mailat en seasonal accomondation och fått tips på en del boenden men tänkte kolla om det finns andra aktuella plattformar för boenden? Har ni några tips så uppskattas allt. Håller för tillfället på att förhandla pris, vi är beredda att betala mellan 6000-8000 euro för ett tvåmannaboende med kök för hela säsongen. Planen är att maximera skidåkningen och minimera jobb så boende som man får med jobbet är inte aktuellt.

Vi tänkte jobba 2-4 dagar i veckan för att kunna betala hyran någorlunda men sommarjobbspengar finns som backup. Restaurang, disk, skiduthyring elr dylikt är av intresse. Som jag har förstått det löser man det på plats mellan 1-20 dec. Rätta mig om jag har fel!

Sjukt peppad på en grym säson

nils123
nils123 3 år sedan Bäst backe runt Stockholm? (8 svar)

Ekebyhovsbacken på Ekerö brukar smälla upp en bra park! Kolla in deras facebooksida: Ekebyhovsbacken snowpark! Verkar ha en hyfsad kick nu.

nils123
nils123 4 år sedan Hjälp en lång snubbe och hitta ett par skidor (9 svar)

Griffon är en rubbust bindning och bör hålla för dig! Undvik squire, den är mer byggd för juniorer. Kör på 191 cm skidan så kommer de ligga bättre i pisten också !

nils123
nils123 4 år sedan Hjälp en lång snubbe och hitta ett par skidor (9 svar)

Om du vill att de ska fungera i pisten tror jag det är bra med 2cm bakom mittmonteringen! Kommer fungera utmärkt att köra rails med det, dock är mitt mitt optimalt i park. Kan kännas konstigt att köra mittmonterat i pisten, så kör på 2cm bakom som sagt????!

nils123
nils123 4 år sedan Allmountain/puder skidor, tips! Blizzard peacemaker? (3 svar)


Okej låter bra! Kollade upp hemsidan och de kostar 4500kr nu, åkte du på någon tull på det här? Och vad är det du inte gillar med din montering, bli den ostabil och mindre kontrollerbar?

nils123
nils123 4 år sedan Allmountain/puder skidor, tips! Blizzard peacemaker? (3 svar)

Tjena jag börjar tröttna på mina parkinriktade skidor och är redo att steppa upp till allmountain/puderskida. Har testat min polares atomic blog (132-110-124mm) och tyckte dem var sköna, dock fanns det ingen möjlighet att köra puder men men. Tror jag ute efter en något smalare midja och har spanat in blizzard peacemaker (134-104-124mm) ,verkar bra eftersom den är relativt styv och biter bra i pisten samtidigt som Skidan har lagom rocker samt twintip! Har ni några andra tips på skidor i ungefär samma prisklass, eller tror ni att denna skida kommer bli perfekt? Vill kunna trycka på i pisten, shredda lite puder när det är möjligt och slänga 3.or samt 5.or!