Sökresultat

karinimsvensson
karinimsvensson 3 år sedan Tråden för sökande efter säsongsboende i Åre (31 svar)

Kabinbanevägen 17, alltså granne med klamydiahuset, någon som vet något om det?

(blir direkt skeptisk här bara för man hört så mkt dåligt om klamydia, men bara för att det ligger bredvid kanske detta är kanon?)

karinimsvensson
karinimsvensson 3 år sedan Någon att shredda med i åre! (7 svar)

Jag kommer också vara i Åre hela vintern! Sämst på park tho, men kan nog göra mer nytta bakom kameran alternativt stillastående och se cool ut wink

Puderåkning däremot e jag game på alla dar i veckan!!

karinimsvensson
karinimsvensson 3 år sedan Säsongsboende i Åre 15/16 (7 svar)

Hej!

Jag (+ en till) är i samma sits och leta boende för fullt! Kommer nog jobba typ hlvtid och ha kul o leva lajf på halvtid. Delar gärna boende med flera så man blir ett riktigt skönt gäng!

Problemet är ju bara att få tag på lägenhet/hus så tips på var man ska leta? Eller kanske är någon som har en lägenhet och behöver några sköna roomies? Hör av er!

Peace!

karinimsvensson
karinimsvensson
karinimsvensson
karinimsvensson 3 år sedan Letar resesällskap till japan. Åker slutet av januari eller början av februari 2016 (29 svar)

Allt mellan några veckor till en hel säsong!! Vill bara åka så mycket skidor det går, men har inte bestämt om jag vill göra hela säsongen på ett ställe eller åka runt mellan olika platser smile

karinimsvensson
karinimsvensson 3 år sedan Letar resesällskap till japan. Åker slutet av januari eller början av februari 2016 (29 svar)

Hej!

Jag är också riktigt sugen på att uppleva pudret i Japan till vintern!! Är verkligen inte kräsen på boendefronten, har bott i trånga kollektiv etc förut smile

Gillar även öl och diverse andra drycker wink

/Karin

karinimsvensson
karinimsvensson 4 år sedan Bo med oss i Bad Gastein 14/15 (5 svar)


Nej, tyvärr. Nu är lägenheten full smile

karinimsvensson
karinimsvensson 4 år sedan Bo med oss i Bad Gastein 14/15 (5 svar)

Hejsan!

Vi är tre sköna tjejer från lite spridda ställen i Sverige (Lund, Stockholm och Hörby närmare bestämt) som ska bo på Milchhof i Bad Gastein i vinter. Då vår fjärde klanmedlem tyvärr blivit tvungen att hoppa av söker vi nu en sista person som kan fylla detta tomrum som uppstått.

För er som inte vet vad Milchhof är så är det ett ganska stort hus som ligger typ 600m (?) från liften där det finns 7 lägenheter med plats för 4 pers i varje. Hyran ligger på 325 euro/person och månad och då ingår el, vatten, värme och internet - ja, typ allt.

För en av oss blir detta första säsongen, medan det för oss andra två blir ett kärt återseende från förra vintern då vi bodde på samma ställe. Vad gäller jobb så är det nog lite olika hur mycket/om vi ska jobba över huvud taget. Men vi alla gillar öl och ska ha en sjudundrande säsong tillsammans i pudret!

Vill du joina oss så tveka inte att höra av dig, antingen här eller på facebook https://www.facebook.com/karin.svensson.315 (koll

karinimsvensson
karinimsvensson 4 år sedan Boende i Bad Gastein (4 svar)

Haha Filippa, jag känner mig träffad wink

karinimsvensson
karinimsvensson 5 år sedan Alperna 2013/2014 - Vart ska man åka? (128 svar)


Om du hittar ngn snabbkurs i tyska så hojta tack!

karinimsvensson
karinimsvensson 5 år sedan Boende Bad Gastein vintersäsong 13,14 (6 svar)

Jag är också intresserad! Från när gäller detta? Och hur länge tänker ni stanna? Jag funderar på att gå bartenderschool nere i BG på 4 veckor fram till 21 december, men beror lite på vilka boendemöjligheter som dyker upp på annat håll.

Har bott i två olika kollektiv i Oslo under det senaste året, and I loved it! Så ska nog inte bli några problem när det gäller att komma överens och gemenskap osv.

Hör gärna av er här/PM/facebook (https://www.facebook.com/karin.svensson.315)
/Karin cool

karinimsvensson
karinimsvensson 5 år sedan säsongs boende i Bad Gastein HELA SÄSONGEN 2013-14 (9 svar)

Finns det någon plats för en skön skåning i någon av lägenheterna? Jag ska åka ner ensam så hade gärna slagit mig ihop med några likasinnade som är lika taggade som jag på en säsong. Bor gärna blandat killar och tjejer.

Detta blir första säsongen för mig då jag varit i Norge och jobbat häcken av mig från studenten fram till nu. Kommer därför sätta jobb som prio 2 och kanske jobba bara någon dag i veckan. Är go och glad, anpassningsbar och lätt att komma överens med.

NÅGON SOM VILL DELA BOENDE MED MIG? Skicka PM!

karinimsvensson
karinimsvensson 5 år sedan Lås/Radera (6 svar)


Jag är sjuktligt intresserad! Theoskarw har fått PM wink

karinimsvensson