Sökresultat

P-to-the-G
P-to-the-G 1 år sedan Vart hänger alla i vinter? (30 svar)

Tjenare Freeride!

Enkel fråga, vart hänger alla i vinter? Vilka stannar i Sverige, isf vart? Vilka ska vara "weekend warriors" och ta sig upp så mycket som möjlig? Vilka har dragit iväg till andra breddgrader för att hitta livets pow åk/världens mest väl shapeade park? Where y'all at???

Själv är det Kläppen och resten av Sälens "fjäll" som tagit min uppmärksamhet i vinter. Snabba laps och förhoppningsvis lite sälen pow står på agendan!

Fred ut!
/PG

P-to-the-G
P-to-the-G
P-to-the-G 6 år sedan Byta/ändra bindningar (2 svar)

Alpingaraget kan fixa det åt dig. Dom har ju nu även butik i hammarby sjöstad om det förenklar något. Tror att det kanske kostar 300 spän eller så, kanske även mer. Beroende på vilka bindningar du har och vilka sport butiker nära dig som har mounting jiggen för att montera dom bindningarna som du ska ha. En del stadium och intersport butiker har bra sortiment ibland (inte alltid) men alpingaraget är iaf ett säkert kort.

P-to-the-G
P-to-the-G 6 år sedan Säsonga i Whistler 2012/13 (107 svar)

Tjenare! Är nu i Whistler och söker jobb och boende för fullt! Jag undrade om det är någon I tråden som har tips på vart man lättast skaffar jobb? Eller kanske någon som redan har kirat boende och behöver en till house mate? Jag är också väldigt glad i att ta en pitcher eller två med några gemensamma svenskar som är i Whistler! Ha det gött! big_smile

P-to-the-G
P-to-the-G 6 år sedan Bästa flygen/ sättet att flyga till Kanada (Whistler) ? (5 svar)

Tjenare! Jag undrade om någon hade några bra tips när det gäller att flyga från Stockholm till Vancouver? Jag kommer ha väldigt mycket bagage med mig så jag tar gärna tips från rese experterna när det gäller mycket packning. Det skulle också vara grymt om någon hade några tips om vilka flyg bolag som är bästa att kolla på eller om man bara ska leta fram den bästa delen på en jämförelse sida. Tack i förhand för svar! big_smile

P-to-the-G
P-to-the-G 6 år sedan Säsonga i Whistler 2012/13 (107 svar)


Det finns en Kanadensisk ambassad i Stockholm. Precis vid t-centralen. Jag var där här om dagen och lämnade in en massa papper om visa ansökning och jag fick ett email tillbaka om visumet några timmar efter jag hade varit där.

P-to-the-G
P-to-the-G 6 år sedan Säsonga i Whistler 2012/13 (107 svar)

Tjenare alla skibums!

Jag fick precis höra att jag blivit godkänd för IEC (international experience canada) och ska garanterat till Whistler runt October och framåt i ett år. Letar dock efter folk att bo med, dela något större hus med mer personer, och tips osv.

Om mig:
Jag är 18 (19 i juni) och har precis gått ut gymnasiet utanför Stockholm. Älskar att åka skidor såklart och har åkt sedan jag var 2 år gammal ungefär. Jag har aldrig gjort någon säsong tidigare men ser verkligen fram emot att komma till Kanada! Jag gillar att festa, men jag brukar ofta vara med folk som är lite äldre än mig själv för jag är mogen för min ålder. Älskar att ta foton och designa de versa  olika prylarna, men uppskattar verkligen en kall bira och gott umgänge!

Hör av er om ni har några tips om boende osv, eller om ni söker någon att dela hus med big_smile

Whistler 2012/13 kommer bli grymt!

P-to-the-G
P-to-the-G 7 år sedan Säsonga i Whistler 2012/13 (107 svar)


Min kompis som nu säsongar i Banff sa att man ska bo på motel i någon vecka tills det att man hittar någonstans soft att bo.

P-to-the-G
P-to-the-G 7 år sedan Säsonga i Whistler 2012/13 (107 svar)

Tjenare! Jag har också planerat att dra till Whistler! Skulle verkligen vara intresserad att dela boende med några andra istället för att bo på "housing". Har hört att det lönar sig att bo lite utanför Whistler för att få billigare boende men då kanske man sumpar nattlivet lite? Folk har också sagt till mig att det är bra att få jobb på Whistler Resort, för då får man liftkort, rabatt och tillgänglighet till lite annat smått och gott. big_smile Riktigt taggad på att dra ditt!

P-to-the-G
P-to-the-G 7 år sedan Jobba i Breck? (16 svar)


Tror du att högskoleutbildning är väldigt viktigt eller är det mest ett plus?

P-to-the-G
P-to-the-G 7 år sedan Jobba i Breck? (16 svar)

Tack för länken Flashforward! Jag vill nog inte riskera att bli utslängd ifrån USA och aldrig få komma tillbaka, så jag tror nog att jag måste ansöka för antingen greencard lotteri eller J-1 visum. Jag tror inte att utbildning är så stort problem för jag har gått på internationella skolor i olika länder från och med att jag var 8år gammal, samtidigt som jag kommer ha gått ut från en väldigt krävande gymnasieutbildning. smile tack för svaren!

P-to-the-G
P-to-the-G 7 år sedan Jobba i Breck? (16 svar)

Ja vi har ju tid att ansöka om något slags jobb visum i USA men jag har svårt att komma fram till vilket slags visum som skulle kunna passa oss. Jag kommer ihåg när jag var i Colorado och träffade ett par på bussen som säsongs jobbade där med visum men jag kommer inte fram till vilket slags visum dom var där på? Är det än värt att jobba där eller ska man satsa på att ha alla pengarna man behöver med sig?

P-to-the-G
P-to-the-G 7 år sedan Jobba i Breck? (16 svar)

Hej jag tänkte kolla om det är någon som har koll på vad som behövs / vad som är rekommenderat när det gäller att jobba en säsong i Breckenridge? Det är nämligen så att jag och en kompis tänkte dra ditt tills nästa år och bo där en säsong men vi behöver nog troligtvis jobb för att pengarna ska räcka till men har hört att det kan vara trassligt. Skulle vara grymt om det är någon som har tips på allt när det gäller jobb boende och generellt när det gäller Breck. Har varit där 3 gånger över semester men aldrig bott mer än en vecka där.
Tack i förskott! smile

P-to-the-G
P-to-the-G 8 år sedan Scammers på Köp & Sälj (23 svar)


hehe nee nee jag menade det inte så tongue jag undrade bara hur många freestyle åkare det finns i nigeria tongue nee med de e ju så klart alt lurendrejeri

P-to-the-G
P-to-the-G 8 år sedan Scammers på Köp & Sälj (23 svar)

men jag frågar mig själv fortfarande vem fan skulle vilja ha Jiberish i Nigeria? hehe

P-to-the-G
P-to-the-G 8 år sedan Scammers på Köp & Sälj (23 svar)


ahh precis men du kan ju ochså ta att vidarebefodra det till någon scam site... men det e så jävla fräkt att dom nu börjar ge sig på forum och sådär dom går bara hur jävla lågt som heldst för att få lite pengar.

P-to-the-G
P-to-the-G 8 år sedan Scammers på Köp & Sälj (23 svar)


dom skickade email till mig istället för att behöva göra en profil på freeride anntar jag.

P-to-the-G
P-to-the-G
P-to-the-G 8 år sedan Scammers på Köp & Sälj (23 svar)


har redan vidarebefodrat det till någonslags scam agency men mer en det kan man nog inte riktigt göra hmm

P-to-the-G
P-to-the-G 8 år sedan Scammers på Köp & Sälj (23 svar)

Tja Freeride!
Idag fick jag ett svar via email om en av mina annonser här på freeride och från första början så tyckte jag det var ganska konstigt men efter 2 mail så visste jag såklart att det var någon jävel i Nigeria som försökte blåsa mig.

Här e mailen: 

I really appreciate your fast response..However, Am Mrs Fred Lee from
New York City and am interested in buying this item for my Friend in
Nigeria...

So,due to urgently needed i will be offering you 320euro for this item
plus the postage cost via Local Post Office to my Friend address in
Nigeria ok..

You can find the shipment address below :

Name: Haqib Temidara
Address: No 24, Esa Oke Way
City: Ilesha
State: Osun
Country: Nigeria
Zip code: 234036
Tel : +2347085769845

In addition, payment will be made directly from my bank account, so
kindly get back to me with your bank information so that i can make
the payment immediately ok...

Thanks and regards,

Mrs Lee..

On 8/28/10,  <d*****3@spray.s

P-to-the-G
P-to-the-G 8 år sedan [Långfilm] Jiberish - Right back where we started (28 svar)

såg den just ochså den e ju sjukt härlig... jävligt bra flow!

P-to-the-G
P-to-the-G 8 år sedan Wakeboard/Wakeskate? (6 svar)

WAKESKATE!! det e ass kul efter vattenscooter och det är bara lite svårt i början men sen så blir det mykt lättare och det känns bättre tycker jag för att man inte sitter fast som i en wakeboard men båda två är ass kul! jag kjör wakeskate och wakeboard sen några år tillbacks men efter jetski skulle det vara best me wakeskate tycker jag. Hoppas att det hjälper!