Sökresultat

nian
nian 1 år sedan Resa med lavinryggsäck (23 svar)

Jag som var helt inställd på att resa med den som handbagage efter att läst runt. Kanske får ta en till vända och fundera. Bara man inte kommer fram utan ryggsäck/patron.

nian
nian 1 år sedan Resa med lavinryggsäck (23 svar)


Flög du med din i handbagaget också?

nian
nian 1 år sedan Resa med lavinryggsäck (23 svar)

Kan man flyga med samma patroner till Japan som är tillåtna här i europa?
Tänker på kolfiber vs. stål så jag inte står där snopen utan patron.

Har en Mammut RAS light nu med kolfiberpatron.
https://alpingaraget.se/sv/product/3402 … able-black

nian
nian 1 år sedan Quiver killers, och erfarenheter av? (281 svar)

Är det något man bör tänka på när man ska gänga hålen och skidan innehåller något lager metall?
Tänkte vara klok att fråga först och göra sen denna gång...

nian
nian 1 år sedan Quiver killers, och erfarenheter av? (281 svar)

Tackar för alla svaren. Ser inte heller fördelen riktigt med att använda varianter med korta härdningstider för inserts. Jag kör på Biltemas lamineringsepoxi, lätt att få tag på också.

nian
nian
nian 1 år sedan Quiver killers, och erfarenheter av? (281 svar)

Min tanke är att kunna använda en bindning till flera par skidor. Är det något annat man märker skillnad mot att montera vanligt? Alltså tänker på själva åk-/användare-upplevelsen.

Har läst de flesta svaren/trådar som finns här på freeride så börjar få koll på monteringen i generellt.

Sedan en dum fråga kanske, men funderar rent praktiskt så man inte står där sen. Jag antar att insertsen är lite djupare än själva skruven man skruvar fast bindningen med för att kunna få fast bindningen?

nian
nian 1 år sedan Quiver killers, och erfarenheter av? (281 svar)

Är det någon som har erfarenhet av QK/BF med Kingpin bindningen?

Sugen på att testa då det inte lockar att köpa en till bindning för nästan 4000kr för att kunna använda flera skidor. Är det något man bör tänka på med Kingpin eller är det bara beställa och köra?

nian
nian 8 år sedan nybörjar enhjuling (2 svar)

http://www.unicycle.se

Där har du en annan hemsida, de har även en butik i Sollentuna om du skulle bo i närheten. Står ett telefonnummer på hemsidan du kan ringa också för att få hjälp och svar på dina frågor! Jag har köpt från de innan och fick bra service då.

nian
nian 8 år sedan Pricecheck, formerly known as "Vad i helvete?" (4344 svar)

Ska sälja mina 4frnt CRJ (188) med marker jester och undrar vad som är ett skäligt pris att ta för dom?

Köpta våren 2010, använda runt 60-80 skiddagar. De är i fint skick under, precis helrenoverade (enda gången belag och stålkanter har slipats). Lite slitningar på ovansidan av skidan och på bindningen, men bara sånt som är normalt slitage efter en säsong.

nian
nian 8 år sedan Mått på Rossignol S7 10/11 (5 svar)

Funderade också på det förut. Men om du kollar på Rossignols hemsida igen och sen klickar du på de olika längderna så ser du skillnaderna på måtten. Du har antagligen 188:an hemma så då ska alltså måtten vara 145-115-123 i år också...

Size:188cm, Sidecut: 145-115-123, Radius: 17.5m
Size:176cm, Sidecut: 140-110-118, Radius: 14.8m
Size:166cm, Sidecut: 136-105-114, Radius: 17.5m
Enligt deras hemsida...

nian
nian 9 år sedan säsonga i St Anton 10/11 (308 svar)

Hallå, roligt att folk börjar ladda för en ny säsong! Ser ut som det blir en säsong för mig i St Anton också. Var där drygt två månader förra vinter och hade det sjukt bra då. Får förhoppningsvis med mig några kompisar hemifrån, men annars blir det att åka själv. Delar gärna boende med andra om man hittar något sådant...

Bara höra av er så kan man snacka mer!

nian
nian 9 år sedan Säsong i Hemsedal 09/10 (89 svar)

Jo vet att det tyvärr är rätt sent ute, men fick jobbet förra veckan. Vi ska jobba på grilstad fabriken eftermiddag/kväll efter produktionen. Är ju inget vanligt säsongs jobb så möjligt att vi blir kvar efter säsongen också.

Håller på att kolla upp det som finns på finn, men är ju rätt glest där nu. Så tänkte kolla om nån av er där uppe vet något mer boende...

nian
nian 9 år sedan Säsong i Hemsedal 09/10 (89 svar)

Vi är tre killar som fått jobb i Hemsedal och tänkte flytta upp efter jul. Letar efter boende just nu, om det är någon som har ett större boende de vill dela så är vi intresserade! Eller om nån som är där uppe vet något ledigt får ni gärna höra av er...

nian
nian 10 år sedan Ledigt boende st Anton (3 svar)

Jag och två polare är sugna på att åka ner så fort som möjligt till St Anton. Har inga problem att dela med några om man kan hitta något större. Så vi är intresserade!
Skickar mail också...

nian
nian 10 år sedan Söker boende i St Anton (17 svar)

Jag och två polare har tröttnat på livet här hemma och är också sugna på att sticka ner nu. Har kollat lite boende men verkar vara svårt att hitta något (med överkomligt pris). Någon som har koll på hur det ser ut där nere nu om man försöker fixa bostad på plats? finns det något?
...om någon har plats över eller hittar boende att dela så är vi intresserade!