Sökresultat

stina96
stina96 7 mån sedan Bästa resebolag? (6 svar)

Vad kul att det blev Slopetrotter 😃
Jaa dom samarbetar med en skidskola där nere, ring en säljare på kontoret för slopetrotter så fixar dom det😃

stina96
stina96 7 mån sedan Bästa resebolag? (6 svar)

Jag jobbade som guide i Cervinia säsong 17/18 för Slopetrotter.
Självklart beror det helt på guide och destination för hur du upplever resebolaget men generellt har Slopetrotter/Nortlander riktigt bra guider då dom redan från start har tuffa krav på uttagningarna och deras utbildningskurser.

Samma gäller STS och Langley och kan rekommendera alla bolag, det är bara priserna som varierar sig, guiderna är ofta lika duktiga smile
Åker själv tillbaks för en till säsong i Cervinia nu i vinter, oavsett resebolag du väljer så kommer du iallafall älska Cervinia som skidort!

stina96
stina96 2 år sedan Vilka skidor passar bäst? (9 svar)

Jag säsongade i bad gastein och kom hem nu i våras. Bästa jag gjort! Garanterar att ni kommer trivas!
Själv köpte jag ett par Völkl Mantra, sjukt bra skidor för både pist/offpist. Bara längtar tills jag får på mig dom denna vintern.
Köpte dom på first descent, en skidbutik som ligger mitt i Bg (svårt att missa) du bör gå in där och be om råd, ska du köpa skidor så ska du göra det där, de flesta som jobbar är svenskar även Henning som har butiken.

Ha en grym säsong!

stina96
stina96 3 år sedan Centralt boende i Bad Gastein sökes (1 svar)

Hello!

Har någon tips om lägenheter i Bad gastein som går att hyra vintern 15/16? smile

Dom ska vara helst för minst 4 personer och hade vart toppen och de ligger nära liften och "bargatan" smile
Har kollat lite på Milchof och hört att det ska vara rätt bra, och ligger 7 min från stora liften, men har ni koll på boende som ligger ännu mer centralt så hade det varit grymt!

/ Stina

stina96
stina96 3 år sedan Säsong i Bad gastein 15/16 (2 svar)

Hejsan!

Är en 19 årig tjej från Göteborg som just tagit studenten och ska  änteligen säsonga!

Jag är precis som många andra ute efter en säsong med mycket skidåkning, festande och att träffa många nya sköna människor smile!

Jag har ställt in mig på att dra till Bad gastein december-mars då jag tycker att skidorten och utelivet är toppen! Jag åker själv och söker därför några sköna roomies som vill ha mycket skidåkning och som är festsugna!
Jag tänkte åka ner och söka jobb i november/december som har arbetstider helst på morgonen och/eller kvällarna så man hinner åka skidor och får möjlighet till att umgås med vänner! Så är någon intresserad av att hyra lägenhet hör av er så kanske vi kan söka jobb tillsamamns i höst smile

Finns på fb (Stina Rutgerson) eller skicka pm här!
Ha de gott!