Alperna SÄsong 16/17

Taaage
16 inlägg
Taaage 16 inlägg 2 år sedan

YO!!!!!!! VI är två killar som vill dra ner och göra en säsong i alperna nu i vinter! FINNS DET FLER?? SKA VI HOOKA UPP?? FIXA BOENDE TILLSAMMANS? Sorry för hets men sjukt tagg!

SKRIV NEDANFÖR vid intresse ;big_smile

Svar

Sepp
30 inlägg
Sepp 30 inlägg 2 år sedan

Vart ska ni åka någonstans ?

Bara bränna, jävla idioter Citera
noajohansson
6 inlägg
noajohansson 6 inlägg 2 år sedan

YOOOO två tvärtaggade grabbar som lätt hookar!

sebhahn
124 inlägg
sebhahn 124 inlägg 2 år sedan

AAA lätt! Är en 19årig stockholmare, sugen på chamonix! Vad säger ni om det?

Rentschler
8 inlägg
Rentschler 8 inlägg 2 år sedan

Tjena Freeride!
Jag (Marcus) och min polare Hannes säsongade båda i Chamonix förra vintern och tänker definitivt göra en till säsong. Hannes bodde både i Chamonix och Champoluc medan jag var alla mina 6 månader i Cham. Vi tänker oss att köra en något kortare säsong nu, från början av januari till slutet av april / början av maj.

Än så länge är vi 3 stycken och har tillgång till ett 6-manna-radhus (oförskämt fint och bra med utrymme, parkering, skidförvaring etc.) i Champuluc under ovanstående period. Vår plan är att köra ner en bil till alperna så att vi kan jaga oväder ordentligt och inte behöva förlita oss på att det snöar just över vårt berg. Jag planerar även att ställa upp i något FWT-kval så vi förlitar oss på att vara mobila.

Champoluc är en mindre ort än Cham och festandet når nog inte alltid upp till samma nivå som sin franska systerort men med det sagt betyder inte det att vi tänker lägga oss med solen, var dag i alla fall smile

Skidåkningen är grym och om man gillar friåkning så är det en av Europas guldkorn, vi siktar på att åka i princip varje dag så det blir en härlig säsong med förhoppningsvis både 100+ skiddagar och 100+ after skis!

Vi söker nu 3 personer som tycker att bra skidåkning, bra mat, bra öl och bra boende låter intressant inför kommande vinter / vår.
PM för mer info.

Mvh,

https://www.facebook.com/marcus.rentschler.1

hannathomas
168 inlägg
hannathomas 168 inlägg 2 år sedan

Hej
om du leder efter en seng i val thorens kan jeg hjælpe dig vi på johns restaurant har lidt senge i overskud som vi ikke skal bruge til vores staff sådan en kan du leje.
En seng for hele season 16/17 koster 2300 euro og 400 i depositum. Man bor i lejligheder med 5 personer i hver og de ligger meget centralt i byen til både pist og natteliv.
Om du har nogle spørgsmål ang seng og lejlighed er du velkommen at kontakte mig på mail fogsgaard@yahoo.com

På forhånd mange tak


Logga in för att skriva i forumet
Bli medlem Logga in Logga in med Facebook