borttagen

EbbaRabe
5 inlägg
EbbaRabe 5 inlägg 11 mån sedan | Senast ändrad EbbaRabe (8 mån sedan)

Borta

Svar

IsacAlm
2 inlägg
IsacAlm 2 inlägg 11 mån sedan

Tjena!

Jag är 20 år och kommer från Växjö, min plan är också att göra min första säsong och helst av allt i de österrikiska delarna av alperna i vinter men letar efter någon/några att bo med. Jag kommer att åka ner själv men skulle gärna bo med er, du kan väll höra av dig till mig på Facebook så kan vi snacka vidare. https://www.facebook.com/isac.almqvist?ref=bookmarks

annamagdalena
1 inlägg
annamagdalena 1 inlägg 11 mån sedan | Senast ändrad annamagdalena (10 mån sedan)

-

Savegard
35 inlägg
Savegard 35 inlägg 11 mån sedan

Hallå där! VI är tyvärr 4-5 personer hade vart soft annars men tänkte fråga vad brukar priset ligga på för en säsong? fick svar från ett ställe där det kostade 3500euro/per person. Är det dyrt eller är det ungefär vad det kostar?

Taaack smile

joarb
1 inlägg
joarb 1 inlägg 11 mån sedan

Hej hej.
Mitt namn är Joar Bohman och är 21 år. Som vill göra en säsong i St.Anton. Kommer ifrån Undersåker vilket är en lite byn nära Åreområdet. Hade inte tänkt att jobba så mycket mest bara åka skidor och ha det härligt. Hör gärna av er. Kan nå mig på 0733460773 eller skicka pm.

HedwigDHansen
2 inlägg
HedwigDHansen 2 inlägg 11 mån sedan

Hej! Vilket perfekt inlägg, just vad vi söker efter smile
Jag (20) tillsammans med min kille (21) och en killkompis (20) är mycket sugna på att dra en säsong i vinter, St. Anton är den mest lockande orten. Vi är alla från Västerås och har varit iväg på långresor tidigare men inte säsongat. Vi vill nog få ut detsamma av tiden där, det vill säga, bra skidåkning, fest, jobb och såklart mycket nya vänner. Om det låter intressant hör av er på fb, länkar min profil.
https://www.facebook.com/hedwig.droeserhansen

EbbaRabe
5 inlägg
EbbaRabe 5 inlägg 11 mån sedan

Savegard skrev:

Hallå där! VI är tyvärr 4-5 personer hade vart soft annars men tänkte fråga vad brukar priset ligga på för en säsong? fick svar från ett ställe där det kostade 3500euro/per person. Är det dyrt eller är det ungefär vad det kostar?

Taaack smile

Tjena! Aa tyvärr blir det svårt. Antar att du menar bara boende då, och ja 3500euro/person är nog vad du får lägga på ett boende för 5 månader. I St Anton ligger det mesta på det, kanske något under och något över, men 3500€ la jag förra året. Lycka till! smile

WilmaCederberg
3 inlägg
WilmaCederberg 3 inlägg 11 mån sedan

Hej!

Jag är en 20årig tjej från Stockholm och tänker köra min första säsong i vinter! Är jättesugen på St Anton och behöver därför givetvis boende!! Vill kombinera skidåkning, fest, afterski och jobb. Så om ni kan tänka er att dela boende med en stockholmare smile) så är jag väldigt intresserad! Nås på facebook!

https://www.facebook.com/wilma.cederberg

MalinWickelgren
3 inlägg
MalinWickelgren 3 inlägg 11 mån sedan

Hejhej! Om det fortfarande finns plats så skulle jag vara väldigt intresserad av att hyra lägenheten tillsammans med er. Jag är en 19-årig tjej från Göteborg som är riktig sugen på en säsong i St. Anton fylld med fest, skidor o riktigt goa människor. Hör gärna av er här eller på fb vid intresse!☺️ https://www.facebook.com/malin.wickelgren

stinaOstgren
1 inlägg
stinaOstgren 1 inlägg 11 mån sedan

Hej, finns det fortfarande plats att bo med er i vinter så är jag väldigt intresserad av det! Är 22 år från Västerås och är sugen på en säsong i St Anton i år. Vill precis som er kombinera säsongen med fest, jobb och skidåkning! Hör av er vid intresse!

https://www.facebook.com/stina.ostgren

norkan
7 inlägg
norkan 7 inlägg 11 mån sedan

Hejsan!

Jag och min polare är 19 år och kommer ifrån Växjö. Vi ska göra säsong i St Anton i vinter. Vi har ingenstans att bo och skulle gärna vilja dela boende med er om det är möjligt.

Ni kan nå mig på Facebook om det skulle vara något:
https://www.facebook.com/anton.nordek

EdvinZetterstrom
10 inlägg
EdvinZetterstrom 10 inlägg 11 mån sedan

Tja!
Vi är 3 grabbar på 19 år från stockholm som är taggade på våran första säsong och skulle gärna dela boende med er vi är alla sugna på massa skidåkning, afterski och lite jobb. Om ni vill ha med 3 stockholmare till St Anton hör av er på Facebook eller här!
https://www.facebook.com/edvin.zetterstrom
Hade!

brunnen
19 inlägg
brunnen 19 inlägg 11 mån sedan

Tjenare!
21 år från Göteborg, är sugen på en säsong, hojta till om någon har en säng över, så kan vi snacka mer i PM eller FB.
https://www.facebook.com/olajohansson96

user162802
4 inlägg
user162802 4 inlägg 10 mån sedan | Senast ändrad Emeliegrefberg (10 mån sedan)

EbbaRabe skrev:

Tjaa! Vi är tre tjejer från Malmö, 20 år. Två av oss ska ner för vår andra säsong och en för sin första.
Hoppas på bättre snö än vad vi hade i vintras och då på mer skidåkning! Kombinerat med fest, afterski men även jobb. Nu letar vi tre till roomies för att fylla vad vi nog vill kalla en av St Antons bästa lägenheter. En stor 6-mannalägenhet i Nasserein, nära liften, ca 10 min från Spar. Hyran är ca 37500kr för säsongen (dec-april) + deposition. (Vilket lägenheten är värd och ca hyran ligger på i St Anton)

Så vill du/ni bo med tre skåningar i vinter?

Seees

Blir skåning i höst och alpare(?) i vinter. Är helt själv, vill gärna bo med er! Hur kan jag nå er på ett smidigare sätt?


https://www.facebook.com/profile.php?id=100001587790671

AugustL
4 inlägg
AugustL 4 inlägg 10 mån sedan

Tjena!
Också Malmöbo, 19 år snubbe. Detta blir min första säsong, planerar att jobba en del men såklart skidåkning, afterski och klubb också. PM gärna om det fortfarande finns plats

KajsaHoij
2 inlägg
KajsaHoij 2 inlägg 10 mån sedan

Hej!
Om ni fortfarande har plats är även jag intresserad av att dela boende med er, såklart med några andra också om ni här i tråden har ngt på gång.

Jag är en tjej på 20år från Stockholm som tänkt länge på att göra en säsong i Alperna, var som helst egentlige. Jag älskar att åka skidor men vill också spendera en del tid på afterskin och på klubben wink) jag tänkte väl också jobba så jag klarar vintern och inte kommer hem med 0 på kontot.

Jag är väldigt enkel så hör av er om ni har en säng över!


Logga in för att skriva i forumet
Bli medlem Logga in Logga in med Facebook