Säsong i Revelstoke 18/19

MartaSehlmark
2 inlägg
MartaSehlmark 2 inlägg 2 mån sedan

Tja!

Jag och några kompisar är precis hemkomna efter vår första säsong i Bad Gastein, och vill inte vara hemma! Därför vill vi börja planera nästa säsong och letar tips (och nya roomies) om boende i Revelstoke nästa vinter. Vi tänkte komma ner till Revy runt nov/dec och stanna till mars/april för att sedan roadtrippa lite. Vi vill gärna bo i ett stort skibumhus med fler än ca 8 pers i, men alla bostadstips är välkomna.

Är det någon som har en kontakt eller tips på var man kan hitta bostad i Revy eller kanske vill joina oss så hör av dig!

Send it!

Marta
msehlmark@gmail.com

Svar

Shellstrom
22 inlägg
Shellstrom 22 inlägg 2 mån sedan

Tja Marta!

Jag ska också till Kanada till vintern har jag bestämt, velar lite mellan Revelstoke och Kicking Horse som bas. Min tanke är att åka ner i mitten på december och hem igen i slutet på mars Jag kommer att både jobba och plugga lite på distans men den mesta av tiden på dagarna kommer att gå till skidåkning.
Hur ser er plan ut med jobb? Hur många är ni som ska åka? Är planen att hålla sig runt systemet eller turar ni mycket?

EmmaPau
1 inlägg
EmmaPau 1 inlägg 1 vecka sedan

Hej!
Är väldigt inställd på att åka till Revelstoke i vinter också, har inte varit i Kanada tidigare och är grymt taggad. Hade bara tänkt att vara där i jan-feb dock. Som det ser ut nu så reser jag själv, har haft lite kontakt med ett gulligt par som hyr ut en del av deras hus. Men är lite inne på att joina ett större gäng eve bara för att hänga om jag känner för att prata svenska;)

A_Scott
2 inlägg
A_Scott 2 inlägg 1 vecka sedan

Kul!

Jag är också inne på att dra iväg en säsong i Kanada kommande vinter!
Planen är inte så spikat, förutom att det blir förmodligen December/Januari-slutet av Mars, lite beroende på jobbet.

Kul om det blir ett gäng smile

elvha
Online 4 inlägg
elvha 4 inlägg 1 vecka sedan | Senast ändrad elvha (5 dagar sedan)

Jag tänkte också dra till Kanda, förmodligen november/december-april beroende på hur mycket pengar jag hinner jobba ihop!

KlaraHolmgren
3 inlägg
KlaraHolmgren 3 inlägg 5 dagar sedan | Senast ändrad KlaraHolmgren (5 dagar sedan)

Tja!

Är också supertaggad på Revelstoke till vintern, tänker mig jan - mars/april. Skulle va skoj om de var ett gäng som åkte över smile

Shellstrom
22 inlägg
Shellstrom 22 inlägg 4 dagar sedan

Roligt att det är så många som är sugna på Revvy i vinter!

Är det någon som har kommit så långt så att ni har tittat på boende? Planerar ni att försöka hitta ett hus att bo i eller har ni tankar på att bo på Motel (typ Alpine Inn eller liknande)?

VilhelmTham
1 inlägg
VilhelmTham 1 inlägg 3 dagar sedan

Hade också siktet inställt på Revelstoke eller Whistler, eftersom Revy verkar så stillsamt skulle det vara grymt med ett 8+ skibumhus. Skulle vara bra om nån som redan säsongat där ville berätta lite om hur det funkar och vad som är bra att tänka på.

elvha
Online 4 inlägg
elvha 4 inlägg 3 dagar sedan | Senast ändrad elvha (2 dagar sedan)

Skibumhus hade varit nice!! Har förstått det som att många nordbor vänder sig till Alpine Inn; bokar man tidigt kan man tydligen få en ok deal prismässigt. Annars finns The Stoke List där det kan dyka upp bla boendeannonser. Jag håller ögonen öppna efter vad som helst i princip!

KlaraHolmgren
3 inlägg
KlaraHolmgren 3 inlägg 3 dagar sedan

Finns lite Facebook-grupper också, typ ”revy rentals”, där man kan hyra av locals eller andra skibums som har rum tillövers. Ganska blandat vad det finns men kan vara värt att kika i alla fall.

elvha
Online 4 inlägg
elvha 4 inlägg 3 dagar sedan

KlaraHolmgren skrev:

Finns lite Facebook-grupper också, typ ”revy rentals”, där man kan hyra av locals eller andra skibums som har rum tillövers. Ganska blandat vad det finns men kan vara värt att kika i alla fall.

Ja, just det!! Den glömde jag, men det stämmer ju!

A_Scott
2 inlägg
A_Scott 2 inlägg 2 dagar sedan

Ett gemensamt boende med andra skidentusiaster hade varit grymt! Jag är öppen till förslag smile

Jag har inte börjat kolla i detalj, men man får snart hålla ögonen öppna antar jag!


Logga in för att skriva i forumet
Bli medlem Logga in Logga in med Facebook