Någon som kan hjälpa mig transportera 2 cyklar Sthlm-Oskarshamn nästa vecka?

la_grave
1780 inlägg
la_grave 1780 inlägg 8 mån sedan

Jag beställde en cykelhållare till min bil som skulle levererats i början på den här veckan men nu är den försenad och kommer inte förrän på måndag. Tyvärr ska jag köra till Oskarshamn och hämta en båt imorgon för leveranssegling ner till Skåne så jag kan inte vänta på det här paketet (men vi behöver inte cyklarna när vi är ute och seglar). Kommer tillbaka till Oskarshamn förmodligen på onsdag och jag letar efter något sätt att få ner cyklar och cykelhållare tills dess.

Tänkte att det kanske finns något cykelsällskap som åker skåpbil eller buss den aktuella sträckan (eller kanske till Kalmar, Gotlandsfärjan eller liknade) som skulle kunna hjälpa till? Alternativt, eftersom vi efter Oskarshamn ska åt Vetlanda, Vaggeryd och vidare västerut - någonstans längs den vägen (det är också först då vi behöver cyklarna).

Vi skulle å andra sida kunna hjälpa till med att transportera något (eller någon) från Stockholm-Oskarhamn-Borgholm-Kalmar-Karlshamn-Österlen eller Österlen och uppåt i utbyte. Eller kanske Oskarshamn (Gotlandsfärjan) mot Vetlanda och vidare västerut.


Logga in för att skriva i forumet
Bli medlem Logga in Logga in med Facebook