Ålesund

elinnyk
3 inlägg
elinnyk 3 inlägg 3 mån sedan

Hej hallå!!!
Nu är det så här va...vi är två tjejer som länge varit sugna på att flytta tillbaka till Norge och nu känner vi att det är dags.
Vi vill ha lätt tillkommit med klättring, vandring, skidåkning och surf. Krävande? Rastlösa? Jo men visst.
Vi har sökt runt som galningar men inte riktigt nappat något och har inte allt för mycket kontakter tyvärr, detta har gjort att vi ej kommer befinna oss i varken Lofoten eller Tromsø m.m, däremot går flyttlasset upp mot Ålesund istället!!
Här finns ju tillgång till det mesta som vi eftersträvar oooooch vi har nu även klirrat ett mysigt boende/kollektiv.. därför, söker vi nu två härliga människor som kanske är lite likasinnade som oss när det kommer till natur och intressen, men inget krav? Vi söker helt enkelt två stycken som vill fylla ut vår lägenhet tillsammans med oss!!!

Svar

MarcusSjoelander
1 inlägg
MarcusSjoelander 1 inlägg 1 vecka sedan

Hej!
Hittade ni några att bo med?
Är lite inne på att testa Ålesund jag med och har redan jobb i Norge. 😊

franshugo
18 inlägg
franshugo 18 inlägg 1 vecka sedan

Intressant att se att det är flera återvändare som verkar intresserade av Ålesund. Har gått Ålesund tankarna senaste månaderna också. Närheten till Stranda för skidåkning och Hoddevika för vågsurfing känns optimal samt verkar inte vara så svårt att finna boende. Ska en bara finna nått jobb också smile


Logga in för att skriva i forumet
Bli medlem Logga in Logga in med Facebook