Säsong 19/20

AnnaAugustsson
1 inlägg
AnnaAugustsson 1 inlägg 1 månad sedan

Hej!
Jag tar studenten till sommaren och är taggad på att göra min första säsong 19/20. Har inte hittat nån i min närhet som är sugen på att spendera hela dagarna på skidor, så jag vänder mig hit för frågor. Är öppen för det mesta, vill åt mycket skidåkning, men vet inte vad som är mest värt; en stor populär ort eller en mindre utan massor turister? Alperna eller Kanada? Hur ska man tänka kring eventuellt jobb?

Jag är kanske vädligt tidigt ute men finns det nån/några här som vill planera ihop en grym säsong och kunna dela boende?

Svar

xQubeZ
66 inlägg
xQubeZ 66 inlägg 1 månad sedan

Vad för typ av skidåkning är du ute efter? Det kommer ju avgöra vart du bör åka. Jag funderar själv på om jag ska försöka få till något säsongs liknande 19/20 men har verkligen inte bestämt något än. Är själv ute efter främst off-pist men även att utveckla mina kunskaper för turer och åk på glaciärer, i couloirer och generellt sätt mer svårtillgängliga linjer. Jobba under säsongen är jag skeptisk till. Jobbar hellre mer under sommar/höst för att ha råd o åka skidor på heltid. Hellre en kortare säsong och ledig hela tiden än att man ska behöva jobba x antal timmar i veckan.

isa-isa
3 inlägg
isa-isa 3 inlägg 1 månad sedan

Hej!! jag tänker precis likadant, vill så gärna köra en skidsäsong nu efter studenten men är lika kluven över vilken ort osv. Har också kollat på Kanada men vet inte om de känns för långt bort. Mina vänner är heller inte taggade på skidor så hade också velat hitta någon att åka med, en lite säker punkt liksom smile))))

ellyolsson
1 inlägg
ellyolsson 1 inlägg 1 månad sedan

Hej!
Går i samma tankar! Mina kompisar vill hellre tagga och surfa i Bali typ men jag vill köra säsong 19/20! Skulle vara svinkul att åka ett gäng typ! Jag är mest sugen på Kanada men är öppen för andra ställen med smile

AliceAlvemark
1 inlägg
AliceAlvemark 1 inlägg 1 vecka sedan

Hej tjejer! Jag & en kompis tänkte dra en säsong 19/20 - det hade varit askul att komma i kontakt allihopa och kunna dela boende/ge varandra tips osv. KRAM

isa-isa
3 inlägg
isa-isa 3 inlägg 1 vecka sedan

Har ni börjat kolla på vart ni vill åka? Ort osv?

AnnaPersson1
1 inlägg
AnnaPersson1 1 inlägg 1 vecka sedan

Sitter i precis samma sits, är intresserad men har ingen koll!


Logga in för att skriva i forumet
Bli medlem Logga in Logga in med Facebook