St Anton

alpnea
0 inlägg
alpnea 0 inlägg 6 år sedan

Hej!

Vi har hittat ett boende i St Jakob, en bit ut, som är för 5 pers. Det har nästan allt man kan önska, med internet, stort kök mm. Priset är 17 500 euro. Det blir 3 500 euro per person och säsong. Vi tyckte det kändes ganska dyrt, är väl nästan samma priser som gäller inne i St Anton, och det här är ändå 45 minuters promenad bort. Men det är vår första säsong så vi har inget att jämföra med! Vore jättetacksamma för svar! Är det en bra deal eller inte? Vi har varit här i två dagar, borde vi ha is i magen och söka några dar till eller borde vi ta "första bästa"? smile

Svar

Mikael_Ohlsson
23 inlägg
Mikael_Ohlsson 23 inlägg 6 år sedan

Ingen aning om vad bra priser i St Anton är.. måste bara säga att det känns lite saftigt.. leta lite till... Miljonärsbumning?

Mikael_Ohlsson
23 inlägg
Mikael_Ohlsson 23 inlägg 6 år sedan

För 7000 euro hittar man ett ställe till 4 personer i Champoluc enkelt.. personligen tycker jag det är dyrt...

daave
69 inlägg
daave 69 inlägg 6 år sedan

Har gjort 2 säsonger i Anton och ja det är dyrt! Har bott betydligt billigare närmare byn. Vad är det för ställe/vad heter det? 15-20E/natt är bra priser om man bor i Nasserein eller närmare. Mer än det så tycker jag man bör ha riktigt flottigt boende för att det skall vara värt det!

Min tidigare boenden är:

- St Jakob, turistboende innan säsong (början december). Kommer inte ihåg priset men skulle tro det låg på runt 17-20 E/natt. Dock flottigt boende, stor toa, stora sängar o.s.v, turistboende ej säsongarlya.

- 2200E för en hel säsong precis vid Nassereinbahn (tight med litet kök). Cirka 15E/natt

Skillnaden ligger alltså i standarden. Vill man ha en turistlägenhet så blir det dyrt, hittar man en källare så blir det billigt. Alltså såna utrymmen som dom inte kan använda för veckoturister, men som varenda oldschoolbummare hade klämt in sig i utan problem.


Jag tror lätt ni kan hitta något billigare om man jagar lite, tryck på att ni inte behöver det så flådigt. Och tveka inte att dela på er det kan löna sig rejält. Annat tips är att gå in på Jennewein/mailbox och snacka lite så kan ni säkert få ett tips eller 2.

Mvh David

alpnea
0 inlägg
alpnea 0 inlägg 6 år sedan

Tack för svaren! Då låter det inte som att det är värt det för de priset så vi letar vidare! Vi har kollat i Nasserein och St Jakob, det verkar dock inte finnas så mycket kvar. Vilket är konstigt med tanke på att alla säger att det brukar lösa sig nere på plats, och vi är väl inte så sena? Har ni några tips på hur man ska göra?

evil
365 inlägg
evil 365 inlägg 6 år sedan

Skaffa ett jobb så får du med stor sannolikhet gratis boende. Det är helt klart billigast smile

Plus att du möter massa kul folk under tiden.

www.randopedia.net Citera
alpnea
0 inlägg
alpnea 0 inlägg 6 år sedan

Okej, kanske ska byta taktik då wink Tack för tipset smile

daave
69 inlägg
daave 69 inlägg 6 år sedan

Försök ta dig ut ur bummarbubblan, snacka med locals och driv inte runt tillsammans ett stort gäng svenskar. Det stärker bara det intryck som vissa locals har att svenskarna är drägg som inte kan tillföra något till byn förutom tomma ölburkar och spyor!

Gå runt själv istället och prata med folk så ska du se det löser sig!

blum
19 inlägg
blum 19 inlägg 6 år sedan

kolla pettnue annars, lite längre bort men du får mycket mer för pengarna


Logga in för att skriva i forumet
Bli medlem Logga in Logga in med Facebook