Alperna SÄsong 16/17

Taaage

Ny medlem
YO!!!!!!! VI är två killar som vill dra ner och göra en säsong i alperna nu i vinter! FINNS DET FLER?? SKA VI HOOKA UPP?? FIXA BOENDE TILLSAMMANS? Sorry för hets men sjukt tagg!

SKRIV NEDANFÖR vid intresse ;:D
 

Rentschler

Ny medlem
Tjena Freeride!
Jag (Marcus) och min polare Hannes säsongade båda i Chamonix förra vintern och tänker definitivt göra en till säsong. Hannes bodde både i Chamonix och Champoluc medan jag var alla mina 6 månader i Cham. Vi tänker oss att köra en något kortare säsong nu, från början av januari till slutet av april / början av maj.

Än så länge är vi 3 stycken och har tillgång till ett 6-manna-radhus (oförskämt fint och bra med utrymme, parkering, skidförvaring etc.) i Champuluc under ovanstående period. Vår plan är att köra ner en bil till alperna så att vi kan jaga oväder ordentligt och inte behöva förlita oss på att det snöar just över vårt berg. Jag planerar även att ställa upp i något FWT-kval så vi förlitar oss på att vara mobila.

Champoluc är en mindre ort än Cham och festandet når nog inte alltid upp till samma nivå som sin franska systerort men med det sagt betyder inte det att vi tänker lägga oss med solen, var dag i alla fall :)

Skidåkningen är grym och om man gillar friåkning så är det en av Europas guldkorn, vi siktar på att åka i princip varje dag så det blir en härlig säsong med förhoppningsvis både 100+ skiddagar och 100+ after skis!

Vi söker nu 3 personer som tycker att bra skidåkning, bra mat, bra öl och bra boende låter intressant inför kommande vinter / vår.
PM för mer info.

Mvh,

https://www.facebook.com/marcus.rentschler.1
 
Hej
om du leder efter en seng i val thorens kan jeg hjælpe dig vi på johns restaurant har lidt senge i overskud som vi ikke skal bruge til vores staff sådan en kan du leje.
En seng for hele season 16/17 koster 2300 euro og 400 i depositum. Man bor i lejligheder med 5 personer i hver og de ligger meget centralt i byen til både pist og natteliv.
Om du har nogle spørgsmål ang seng og lejlighed er du velkommen at kontakte mig på mail fogsgaard@yahoo.com

På forhånd mange tak
 

Senaste inläggen

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Advertisement
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp