[Artikel] Freeride Shopen flyttar hem - med rabattkod

Redaktionen

Aktiv medlem


Freerideshopen flyttar hem till Freeride.se. Nu kan du klicka hem t-shirts, plånbok, klistermärken och isskrapor. Saknar ni någon pryl eller storlek? Kommentera artikeln så märker vi om flera vill ha samma sak.

Läs hela artikeln:
 

7Scout

Ny medlem
Dom är enkla att fästa runt skidorna. Dom går utmärkt att bunta ihop eller hålla ihop annat också. Har sett hur trasiga bindningar fixades för att ta sig hem mm
 

Vattendroppe

Moderator
Forumvärd

@johan Voiléstraps/helistraps är mer hållbara och mer av ett universalverktyg, "vanliga" straps är rätt begränsade i sitt användningsområde. Har alltid med minst en när jag åker skidor. Laga bindningar, fästa stighudar, laga pjäxor*, hålla fast allt möjligt, fixa trasigt spänne på ryggan. Ska nånting hållas fast så är det ett sjukt bra verktyg helt enkelt!

*När Alexander Nordvall åkte Pannbandet på Dronninga här i Narvik gjorde han det med ena pjäxan strappad**. Hade nog inte varit lika lyckat med en vanlig kardborre-strap!

**https://www.friflyt.no/ski/narviks-skumleste-skilinje
 

jeppenator

Aktiv medlem
Ett tips är att croppa om alla bilder till 1x1 format och se till att det finns luft runt dem, då det i dagsläget ser lite märkligt ut när man ser t.ex musmattan i butiken!

Kul att butiken hittat hem igen!
 

uppochner

Ny medlem
Fint vore om man kan få kontakt med ansvarig för shoppen. Har fått en trasig plånka och vill reklamera men hittar ingen kundservice... Tacksam för hjälp!
 

Martin_Akesson

Moderator
Forumvärd

@uppochner jag har mejlat dig och inom kort har du ett svar från kundservice. Har du haft oturen att få ett måndagsex. så fixar vi såklart en ny plånka till dig!
 

Senaste inläggen

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp