[Artikel] Hallå där: Ante Olofsson

Redaktionen

Aktiv medlem
[Artikel] Hallå där: Ante Olofsson
När Andreas Olofsson i början av året släppte filmen While We Can togs den emot med öppna armar. Den positiva responsen har hållt i sig och i mitten av september visade Olofsson filmen under IF3 i Montreal. Freeride fick tag på Ante som här berättar

Läs hela artikeln:
 

LtAldo

Ny medlem
[Artikel] Hallå där: Ante Olofsson
Håller med om att det är en av de bästa skidfilmerna som gjorts. Jag gillar verkligen upplägget med en rödtråd genom hela filmen. Många skidfilmer som produceras idag har ett upplägg i dokumentärstil men ”While we can” tar konceptet ”story telling” till en ny nivå. Han har verkligen en unik och tilltalande stil i de filmer han gör.
Under åren som imaginary trace har publicerat olika typer av projekt har det inspirerat mig och definitivt många fler.

Skidfilmsindustrin växer år efter år. Filmerna görs inte bara i USA utan det finns en mängd produktionsbolag även i Europa. Kamerateknik är billigare än någonsin och det är egentligen bara kreativiteten som sätter gränserna.
Sverige har filmskaparna, vi har åkarna… vi kanske inte kan konkurrera med andra länders budgetar just nu.Men film handlar om så mycket mer än pengar. Vi har pusselbitarna. När ska någon våga ta steget, samla alla talanger som finns där ute och utnyttja den här möjligheten att verkligen sätta Sverige på världskartan.

”Försök inte bli bättre, var annorlunda!”
 
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp