Bo med oss i Bad Gastein 14/15

karinimsvensson

Ny medlem
Bo med oss i Bad Gastein 14/15
Hejsan!

Vi är tre sköna tjejer från lite spridda ställen i Sverige (Lund, Stockholm och Hörby närmare bestämt) som ska bo på Milchhof i Bad Gastein i vinter. Då vår fjärde klanmedlem tyvärr blivit tvungen att hoppa av söker vi nu en sista person som kan fylla detta tomrum som uppstått.

För er som inte vet vad Milchhof är så är det ett ganska stort hus som ligger typ 600m (?) från liften där det finns 7 lägenheter med plats för 4 pers i varje. Hyran ligger på 325 euro/person och månad och då ingår el, vatten, värme och internet - ja, typ allt.

För en av oss blir detta första säsongen, medan det för oss andra två blir ett kärt återseende från förra vintern då vi bodde på samma ställe. Vad gäller jobb så är det nog lite olika hur mycket/om vi ska jobba över huvud taget. Men vi alla gillar öl och ska ha en sjudundrande säsong tillsammans i pudret!

Vill du joina oss så tveka inte att höra av dig, antingen här eller på facebook https://www.facebook.com/karin.svensson.315 (kollar facebook betydligt oftare men välj vad du vill) :)

Ha de gott!
 

Snödjup

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp