Canada, BC med husbil i mars!

Jeppe720

Ny medlem
Canada, BC med husbil i mars!
Med start 5:e mars i Calgary styr vi med husbil dit det regnat minst.
Slutdestination Vancouver.
Någon som har erfarenhet av campingmöjligheterna i tex Fernie,
Kicking och Whister? Dyrt, billigt, bra eller dåligt?
 

Robert51

Ny medlem
Canada, BC med husbil i mars!
Kolla in sidan skifernie.com o länka vidare till webcam. Vi kanske måste ta med oss gräsklipparen oxå. Ser ju riktigt ruttet ut för tillfället. Tur att vi åker först i början av Mars. Stackars krakar som åker dit nu !!! See ya brother...
 

Backside

Ny medlem
Canada, BC med husbil i mars!
Var hyr ni husbilen ifrån? Det låter som en ruggigt härlig resa. Har gjort liknande resor med husbil fast då i Europa tidigare.
 

PjG

Ny medlem
Canada, BC med husbil i mars!
Jag kom nyss hem från en ski across canada resa, vi bodde på ett motell som hette marys motel i kicking, schyssta rum med micro och vattenkokare... i whistler bodde vi på en riktigt schysst lodge som hette Alpine Lodge, gå in på www.alpinelodge.com och kolla.. kan vara rätt bokat där så kolla nu...där har man tillgång till ett kök dessutom.... Langley Travel har ett schysst hostel i Fernie, vet ej priser och så... men gå in på www.langleytravel.se och fråga efter en adress eller så!
Ha så kul å pumpa ordentligt med puder!!!

ps. när ni är i Fernie, se till att ta er till en dubble black diamond pist som heter Cornerpocket!vi hade puder upp till bröstet!
 

Fluff

Ny medlem
Canada, BC med husbil i mars!
Tja
Har varit i Kanada snart 5 veckor. Har finns knappt nagon sno iaf inte i Red Nountain. White water ar battre men inte bra, langre norrut finns mer sno men du ska riktigt langt norrut (las 100 mil) om du vill aka puder. Flera svenskar som varit i Rossland har akt hem och vi funderar pa att sticka till Californien dar snon finns. Gor som oss och ak till Mammoth, Kirkwood eller Tahoe sa kan vi dela boende.
Ha de
 

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Topp