Dippankort

tisse

Ny medlem
Vi är tre killar som drar till Åre i början av januari. Hur ska vi få tag på säsongskort till Dippan? Börjar få smått panik...
 

Skywalker

Ny medlem
Haja en sak grabbar!

Åre kanske är lilla Sthlm men det funkar inte riktigt så som i Den staden där allt är yta och man måste vara cool för att få vara med.
Om ni ska vara i åre länge så se för faan till att inte bli som skidpacket som mer gärna jobbar på en solbränna än att få åka bra åk!
Ta det lungt och var er själva inte hålla på och jaga vip kort det är bara töntigt och ni kommer inte att få någon som helst respekt.
Inte av andra(Förutom det solbrända skidpacket) eller av er själva.

Köp ett ps2 och vänta in nästa dags åkning istället för att köpa en massa sthlms drinkar och försöka vara hippa det kommer snart att gå upp för er att det kanske inte är så roligt!

/Oscar.
 

spOnkan

Ny medlem
Ja usch ja, alla STHLM:are är verkligen bara ytliga och dricker bögdrinkar. Inte kan de åka skidor heller, och det gäller precis alla. Jag träffade en kille från Bagarmossen för 10 år sedan och han var sjukt otrevlig och åkte Big Foot, så kom inte och säg att STHLM:are är trevliga. Usch och fy, tacka vet jag riktiga skoterförare.

>> RR <<
 

KalleKax

Ny medlem
Fråga nr 1 Vem vill vara i Åre?
Fråga nr 2 Vem går på krogen när det kan vara väldens bästa åkning dagen efter?

Ne det är ingen bra idé att skaffa dippan kort! Själv så hör jag till den lilla skaran människor som tillbringat en hel säsong i Åre o bara varit ut på krogen 4 ggr på hela säsongen! Gillar inte den dryga stockholms attityden som fins i åre!

Kalle
 

Leder

Medlem
Dippan... Vilket jävla bygge och vilka jävla kunder..
*ursäkta språket men så är det*

Ski on
 

tisse

Ny medlem
Asså. Jag ställde en fråga och ville ha ett svar. Jag ville inte bli dissad av ett gäng töntar. Inte fan ska ni bestämma vad jag ska göra där uppe. Om jag vill gå ut och dricka bögdrinkar ska jag få göra det. Jag är social av mig och kan inte sitta inne varenda dag och spela dataspel som en datanörd.

Förbannade bondtöntar som svarar på mitt inlägg.
 

KalleKax

Ny medlem
Tisse!
Undrar vem som är töntig vi eller du? Jag tro nog att du får ett bättre svar om du kolla i aftonbladets kontaktanonser... För riktiga killar går inte på krogen dom åker skidor!!!! Så glöm dippan spara pengarna o köp ett par nya skidor eller nått annat ballt!

Hemkört är ändå goast!

Kalle
 

AJJE

Ny medlem
Hej du!!

För att FÅ ett vip kort krävs att du är där tidigare på säsongen om jag inte minns helt fel. Men därimot kan du köpa vipkort när som helst på säsongen. Tror att det kostade ca. 1000 spänn i vintras. Men de har säkert höjt även den kostnaden i år..
// A
 

JCM

Ny medlem
Grym humor du har Tisse.
Faen grym webbplats du knåpat ihop, ämnesvalen står högre än på Spermaharen och ironin slår för mig okända rekord.

För er som inte titta in än rekommenderas:
arebuming.get-2.com

Jag har inte sett nåt så festligt på Internet sedan Anton Maiden la ut sina midifiler för ett par år sedan. Ont i magen.

Får du inget VIP-kort direkt vid ankomst till Sur-Åre borde du påminna vederbörande om din webbplats - då är garanterat biffen ordnad!

Vet du att Tisse betyder kissa på danska?
 

h_e_n_k_e

Medlem
Faen killar!

Lita dåliga attitydproblem hos många.. Låt grabbarna dra till Dippan så kan ju resten sitta intryckta i en tvåa på Torpet och spela PS2, ingen ska väl bry sig.

Som sagt: Du kan köpa dig ett kort till Dippan, ta kontakt med dem så fort du kommer upp bara så brukar det lösa sig.

och en sak till.. allvarligt talat! Hur många riktigt bra åkdagar har ni i Åre på en säsong. Under den kallaste vinterperioden så är du väl skönt att kunna supa skallen i småflis och glömma dem förbannade skitbackarna!!! Eller?!?!?!

// Årebo
 

spOnkan

Ny medlem
Tisse --> Stå på dig. Håller med att det verkar vara en hel del fördomsfulla gnällspikar här.

>> RR <<
 

tisse

Ny medlem
Tack för det mannen. Jag har grym humor. Men det är inte jag som har gjort vår sida, utan det är min gode vän Smurfen.

Måste göra det klart en gång för alla. Jag är INTE ute efter ett VIP-kort utan ett entrékort.

Men tack ändå.
Aaaigt!
 

Daniel Nytomt

Ny medlem
Dippankort, javist!

Det är bara sätta in 4995 kr på mitt konto, så bör du ha ditt VIP-kort inom några dagar.


OBS! Kortet är personligt och om det tappas bort skall upphittaren klippa sönder kortet och skicka bitarna till diplomat i Åre.

Föreningssparbanken

1656-9
154.135.167-9

M.v.h Dippan Chefén
 
B

Blizzardlizard

Guest
Skippa det, hemkört i bastun e bättre å så e du kry till morgonens åkning...
 

Glisseur

Aktiv medlem
Annars kan jag hooka upp dig med grabbarna på le Candy Ass i La Grave, dom kan nog fixa ett VIP-kort till dig och din polare Smurfen. Nä förresten, när jag tänker efter så åker du nog inte mono så det går nog inte att fixa. Tyvärr
 

Mes

Ny medlem
Jag måste bara understryka den underbara hemsida som ni knåpat ihop. Introt är grymt ”Cash is King”
Att du sedermera väljer smeknamnet Tisse och vill ha ett dippankort. Jag är full av beundran. Fortsätter ni så är kommer du att vara en Åreprofil inom kort.

Att ingen annan vill dokumentera en säsong i Åre är helt otroligt. Det tyder på en viss vakenhet att ni är först grabbar! Varför ringer ni inte SVT? Så kan Bobbo komma och dokumentera era äventyr.

Av dina bilder ser jag att är en brantåkare av rang. Skulle jag vara några år yngre och från Stockholm skulle du och jag säkert ha träffat på OBS-klass-lektionerna och blivit polare. Fan vilka fester vi kunde ha haft. Jag kanske också hade hängt med till Åre för att bo i en av familjens lägenhet.
Självständigt…..

 

tisse

Ny medlem
JAG ÄR FRÅN UPPSALA!!!! Inte Stockholm!!!

Skit i det där kortet då om ni inte kan hjälpa mig.

Till er som varit in på vår sida - Det är bara en kul grej för oss och våra närmsta kompisar. Vi vet att vi inte är först med en sån sida.

FATTAR NI INTE SJÄLVIRONI HELLER??

Jag har HELT tappat förtroendet för freeride.nu...
Att det skulle vara ett helt gäng barnsliga människor som stör sig på mitt enkla inlägg där jag frågar om ENTRÉKORT!!! kan jag inte fatta.

Hur kan ni bli så upprörda??

Vad gjorde jag för fel???
 

Leder

Medlem
se vem som upprörd blir!!!

tror att Ironi kan vara ett ledord i denna diskussionen nu vete katten!
 

Tassen

Ny medlem
Jag vet inte var de som svarat på tisses inlägg kommer ifrån. Men det är i alla fall årebor (födda och uppvuxna där) som tipsat om att man bör ha ett kort på diplomat om man ska ha ut så mycket som möjligt av sin åresäsong. Och de bör ju veta vad de snackar om?

Är man sugen på att gå ut och ta en öl och softa så är det ju inte så kul att behöva vända på varje krona för att ens komma in (100 spänn är rätt mycket). Därför vill vi ha ett säsongskort. Inte för att vara tuffa.

Är det någon som har ett (seriöst) förslag på vad man kan göra för att fördriva kvällar i Åre så skulle det vara kul om den kunde dela med sig.

Slappna av och ha kul!
 

Leder

Medlem
Man kan juh alltid fixa en större lya och trevliga polare så slipper man gå ut...festen kommer till en själv.. kirrat... ölen är juh billigare på bolaget åså =)

 

Smurfen

Medlem
Sant att ölen är billigare på Bosses men det skulle innebära att man kanske måste störa sin ritual i backen bara för att träffa det motsatta könet. Bra mkt softare att kunna slappna av i backen och inte tänka. Om man sen känner för att gå ut å ta en öl eller två och se vad byn har att erbjuda efter så...

 

AJJE

Ny medlem
Det var ett seriöst svar tidigare.. Du kan köpa ett entrekort på dippan för ca. 1000 spänn per säsong, sen att jag kallad det för vip var väl kanske lite fel. Gick att köpa vid dörren i vintras. Vilket är bätre om man nu ska ut mer än 10 ggr, vanlig entre kostar 100kr/g...
/ajje
 

JCM

Ny medlem
Nu skall jag försöka med att ge tisse, smurfen å grabbarna ett bryt!

Tro faen att ni skall gå på lokal när ni är på plats i Åre en hel vinter. Bortsett från min egen skepticism gentemot er valda plats, så ingår ju frekvent utskänkningslokalsbesökande i folksjälen hos de människor som är uppvuxna i den mörka, norra delen av hemisfären. Alternativet till att köpa sig ett kort är ju att gå till väga på samma vis som man gör i övriga delen av det motboksskadade land vi lever i; häng på den valda krogen så in i helvete ofta och konsumera jevvlit mycket spånken i sällskap med de som bestämmer på stället. Förr eller senare (min erfarenhet är förr) kommer ni bli insläppta snabbare än kvickt, få gratis sprit i ohemult grava mängder och sedan krypa hemåt med en samling nya flickvänner var kväll. Dessutom medför det en stor fördel med att de anställda ser mellan fingrarna för det mesta när man väljer att klä av sig naken och självantända istället för att ringa Bängen.

F ö anser jag att bästa stället att spendera en hel vinter i Åre måste vara på krogen (eller på campingen) - men det är ju som sagt min högst personliga åsikt.

Ser med stort nöje fram emot att följa er hemsidas utveckling under vintern. Har ni inte gjort någon sajt från Magaluf, Ayia Napa, Kos, Ibiza eller Ios som ni kan tipsa om?

Och jag tror inte på ironi!
 

Smurfen

Medlem
Nej, vad jag vet så har ingen av oss gjort en hemsida för dessa medelhavets festmetropoler. Jag kan däremot säga att hemsidan kommer att uppdateras under våren titt som tätt. Förhoppningsvis så kommer den att locka folk till en del goda skratt, det är ju tanken!
/Webmäster
 

SKUMberg

Ny medlem
jag skrattar tyst för mig själv.. när jag läser alla dessa inlägg.

tisse?? du verkar vara en latjo liten pryl, alla är vi olika och det bör respekteras, jag är glad att ni sör-länningar kommer hit och bränner era pengar. Det betyder mer slantar i våra norrländska plånböcker.. men att kalla oss bondtölpar?? då har ni allt skitit i det blå skåpet!! ni lär inte få mer lokals på er sida.. nu när ni går ut med både namn och bild kanske man bör tänka på vad man skriver... tack joey, för massa sköna sågningar...

 

tisse

Ny medlem
Jag sågar bara de som sågade mej.
Fast det här har blivit ganska kul nu och det är för sent att gömma sig. Om man får stryk av friåkningsgudarna som stötte sig på mina inlägg när man kommer upp, får man väl ta det. Jag är ganska svag och är van att ta spö ändå.
Roligt med alla sura en-säsongs-jag-vet-bäst-killar som blir så upprörda när en liten jon från Uppsala glider in på freeride och ställer en fråga.

Vill gärna ha fler åsikter.
Skriv nu!

Förresten - tack för det nya ordet jag lärde mig. "Lokals" - coolt
 

Smurfen

Medlem
Vänta nu här... ni (som sågat oss) har visst kallat oss för Sth så då är det väl inte mer än rätt att vi får kalla er något så snällt som bondtölpar...(vet dock inte vilka vi kallat det)

Vi är ju inte ens sörmlänningar!!! Uppsala ligger i Uppland om jag minns rätt. Det är som att säga att Åre ligger i Västerbotten. Kolla en kartbok!
Precis som Tisse säger så är det ingen ide att försöka gömma sig nu, så om ni (som kallar er "lokals") tycker att det är värt besväret att leta upp oss så...
Jag är oxå, likt Tisse, liten och van vid spö. Med andra ord så är det inget nytänkande.

 

d_h

Ny medlem
Ojojoj!Nu har jag äntligen läst alla inlägg. Det var roligt...förstår inte hur en sådan oskyldig fråga kan väcka så pass mycket uppmärksamhet. Det är dock roligt att vår utmärkta hemsida fått så mycket uppmärksamhet.creds till smurfen.Annars vill jag bara påpeka att fördomar föder ännu fler fördomar...Vi är INTE Sthlmre o ni är EJ bonnläppar. Så var det sagt o fred är nu sluten.

Över till Dippankortet. Om d e Ok o skaffa sig d där uppe vore d juste då vi slipper ringa dit nu. Endast seriösa svar. Glisseur ska nog sluta vara kaxig med sina monoskiinlägg då jag vet var han bor...

/felle
 

SKUMberg

Ny medlem
jaja ..kolla i kartboken, ja vet inte, men sörlänningar- det torde vara människor från södra delan av vårat avlånga land?? eller har jag fel. senast när jag kollade så fanns inte heller, bondtölp-land.. men citat från forums regler; - Använd ett rimligt språk och undvik angrepp på person, etnisk tillhörighet och religion.

Tisse med bihang: hoppas att ni kommer att trivas i Åre och få många nya kompisar, räkna inte med mig.
 

fakiedropdude

Ny medlem
jiiippiiee!!!!
fick jobbet som liftvakt på vallåsen över hela säsongen. blir mycket ledigt mitt i veckorna då det inte finns så mycket folk kan jag tänka mig. då blir det å kasta sig utför branterna!!!!!
nån som har säsongat där?
sökte det över internet, vet fan inte var det ligger än! hehe, men bra om det är nära åre för jag har säsongskort på dippan!!!!!!!
 
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp