Duved

freeride_nu

Aktiv medlem
Var i Åre för ett tag sedan och åkte lite. Men när högzon inte var öppen tröttnade vi lite och tänkte prova Duved en dag och åka nya sexstolsliften. Den dan blev snabbt två. Duved är ett väldigt underskattat område med tanke på att det nästan alltid är lite folk, bra pistat, mycket hopp och det finns varierad rolig åkning som har det mesta.

Så om ni är i Åre och högzon är stängd kan jag varmt rekomendera Duved. Det är ett helt nytt område när man slipper stå i liften 35 min för att komma till toppen.

:)
 

freeride_nu

Aktiv medlem
Näää... jag bara skojar. Det är ju inte antalet fallhöjdsmetrar som avgör om det är kul att åka skidor eller inte. Jag har varit i Duveds backar några gånger och håller med om att backarna är väl värda ett besök!

MVH/MM
 

freeride_nu

Aktiv medlem
Åre är väll bra under lågsess då man kan dra på ordentligt och utnytja fallhöjdsmetrarna. men när det börjar bli litet trångt i backarna gör man bäst i att dra sig bort till Duved där kan man softa (nästan) ensam i backarn.
 

freeride_nu

Aktiv medlem
Jo duved är en pärla i utkanten av åre. Men ni kan ju tänka er vad som händer när mullfjället och skutan byggs ihop. Det är ju faktiskt planerat. Då får vi bara fler transportsträckor, inga nya fallhöjdsmeter. Det är inte liftar för skidåkarna utanför att kunna skryta och tjäna mer pengar.
 

Senaste inläggen

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp