En skidåkares desperata sommardröm

Jibberisch

Aktiv medlem
En skidåkares desperata sommardröm
Säsongen är över. Finito. Om man inte åker till landet där Hobbitarna bor. Men dit är det långt. Det är långt och alla nedra måsten är många. Så istället sitter jag här och väntar på att farbror frost skall komma på besök. Och återigen andas sin magi över min vardag. Mörker. Underställ. Sådan där tyngdlös snö. Total tystnad och fantastiskt kaos. I väntan började jag fundera över vad som skulle kunna förgylla min vardag medan det är grönt ute. Medan alla andra prompt springer på uteserveringar, dricker rosé och tjatar om hur jävla ljust och fantastiskt det är ute mest hela tiden.

Jag har ofta känt att något fattats mig. Inte som att Skalle-Per stendött, utan mer som att han aldrig funnits i mitt liv alls. Det tog ett tag innan jag kunde sätta fingret på vad det var. Jag har aldrig läst Jules Verne:s En världsomsegling under havet, det har aldrig kommit mig för. Varför vet jag inte, kanske är det undermedvetet, därför att jag inte vill förstöra min egen glorifierade uppfattning om livet under havet. Jag gillar inte The Beatles sång om den gula ubåten och jag är inte särskilt road av alla de olika ubåts-filmer som spelats in.

Det råder delade meningar om jag ens varit nere i en ubåt, jag fick faktiskt tänka efter tills jag kom fram att något besök faktiskt gjorts på något obsykrt sommarland, samt troligtvis också i något flytande museum lokaliserat i det stora landet i väst.

Där de helt samvetslöst visar upp sina gamla krigsmaskiner som om de inte är ett hån mot alla cancersjuka och fattiga människor på vår planet. Utan skrupler står människor, ideelt arbetande människor, ombord på båtarna och ler, de är prydda av diverse emblem, stolthet och fördomar. De talar varmt om vilka uppdrag just deras gamla båt utfört och varför.

"Why?"
"Why?! To save freedom and our way of life son!"

Men jag har, trots detta, alltid och så länge jag kan minnas velat ha en ubåt. Jag vet inte varför, vissa gillar hundar, andra behöver en sommarstuga för att känna lite trygghet och livskvalité. Jag å andra sidan börjar tro att mitt liv aldrig någonsin kommer att kännas komplett utan en ubåt.

Ubåten skall vara stor och vara av typen atom-ubåt. Det sistnämnda är viktigt för att inte hindra min operationsradie. Ett annat krav är att bestyckningen är kvar, både torpeder och eventuella långdistansmissiler, detta för kunna försvara mig men också om jag vill – ha möjligheten att fortsätta kampen mot den ständigt växande idiotin på planeten.

Efter inköpet måste all risiga och svettig inredning i alla hytter rivas ut. Det kommer att installeras diverse bekvämlighets faktorer ombord. Ljudisolierade och trivsamma hytter, med egen toalett och en stor, mjuk säng blir standard. I Hytterna finns trevliga kuddar, dimmer på ljuset i taket och mathiss (som står i direkt anslutning till köket). Möjlighet att anlägga en liten puttmatta erbjuds vid behov.

En spa-del med tillhörande bubbel-koppar, aromabastu (unisex), palmer, sandstrand och fejkat solljus står högt upp på den lista som kommer att faxas över till hantverkarna. Tillgång till en liten spa-kyl, ser jag som en sådan självklarhet att jag nästan inte behöver nämna den. Eller!?

Nästan längst fram i ubåten är visionen att ha en irländsk bar, mörk, inbjudande och med en öppen spis i ett hörn. Ett par mörka öl på tapp bakom baren, porträtt av gamla hjältar på väggen, ett biljardbord i mitten, en dart-tavla och några bokhyllor fyllda med visdom borde räcka. Samt trivsamma läderfåtöljer. Självklart. Baren är placerad långt fram i båten. För den där känslan att ligga lite före alla andra när man sitter i den. Plus att efter ett par öl, vill man inte behöva gå så långt för att komma till torpedrummet.

När dessa viktiga ting är klara och brukbara, måste fokus vändas mot det välbehövliga transportsystem som skall läggas genom hela ubåten. Räls måste planteras i alla gångar. Så att man smidigt kan färdas mellan de olika stationerna i små gruv-vagnar. Mest för att de är så jävla praktiska, men också för att slippa ladda en massa Segways hela tiden. Rälssystemet kommer självklart att vara drivet av kärnreaktorn.

Ovanför rälsen, i gångarnas tak, kommer vattenrutschkanan att sättas in. Mest därför att omväxling förnöjer, samt därför att jag alltid velat åka vattenrutschkana hem från en irländsk pub. Och om det krisar så är det bra att naken och snabbt som fan kunna ta sig runt på ubåten tänker jag.

Ett högtalarsystem som når ut till hela ubåten är av yttersta vikt, för att kunna skrika ut diverse kommandon, men också för att skapa stämning. Högtalarna är små och diskreta, eftersom ingen egentligen mår bra av att se stora och jävligt fula högtalare. Plus att stora högtalare alltid vittnar om en personlighet jag inte vill bli förknippad med. När det inte behövs förmedlas kommandon eller annan information, kan en mängd olika andra ljud förekomma i högtalarna. Ett urval: vågbrus, enstaka fågelkvitter, lågmäld jazz, annan musik tillverkad av en eller två gitarrer, en bas och ett trumset och en raspig röst.

Blipblop-musik med borderline -bas, sådan som man får herpes av om man lyssnar på för länge, är portförbjuden. Av just den enkla anledningen att herpes är herpes och att en missil med en tung kärnvapenstridsspets avfyras om någon form av blipblop-musik spelas upp ombord. Missilen är givetvis inriktad på att slå ner någonstans i Tyskland. Som tack för Blümchen och 40-talet.

Undantag görs för viss typ av syntmusik, så som Vangelis – Conquest of paradise och Chairots of fire. Exempel på tidpunkt för undantag: det dagliga toabesöket. Andra undantag från normen görs endast om Mix Master Mike och "grabbarna" kommer och gästspelar.

Köket är redan klart. Där finns ett par stora grillar inköpta, de är inkörda och fungerar perfekt. Fritöserna är också uppe och snurrar, de möter den stora efterfrågan på pommes galant. Bredvid grillen finns också ett par kranar där gäster snabbt och enkelt kan förse sig med bearnaisesås, samt ett par andra "klassiker" och även en dagens sås. Dagens sås, varieras efter den fantastiska stek med tillbehör som serveras just den dagen i veckan.

Det enda som är kvar att göra i köket är att koppla några sladdar till glassfabriken – sen är det mesta igång. Ett par apelsinträd skall planteras i den närliggande fruktträdgården. Och apoteket, som ligger precis intill köket, behöver ha en skylt ovanför dörren. I apoteket finns det mesta som är bra mot så kallad bakfylla. Det vill säga allt sådant bubbel-gudomligt som fnyser till och försvinner när man släpper ner det i kallt vatten. Apoteket är också alltid öppet. Det är speciellt alltid öppet när man behöver det.

Under köket ligger ironiskt nog vinkällaren, vilken har ett trivsamt utbud av röda och vita viner. Bredvid vinkällaren ligger praktiskt nog tvätteriet, detta är dock för tillfället obemannat. Men så fort jag har letat upp två av mina gamla svensklärare från högstadiet kommer mina underkläder, lakan och annat att tvättas och manglas i rask fart. Det är jag säker på.

Lite längre bort, förbi vinkällaren och tvätteriet ligger fängelsecellen och missilförrådet. Fängelsecellen kommer troligtivs att komma väl till pass, för att till exempel hysa infångade brats från Sandhamn och besättningar från de kryssningsfartyg som jag ämnar sänka runt om i världen.

Ett par olika tv-rum med tillhörande tvspel är också ett måste. Självklart. De är två till antalet och placerade i aktern av min båt. Det behövs två, utifall vetenskapen och någon gudomlig kraft i framtiden tillåter att det visas två bra filmer samtidigt på tv. För en storslagen känsla har en kompromiss med ubåtens strömlinjeform gjorts. Tv-rummen är placerade på utsidan av skrovet, den runda sfärformen och väggarna i glas bidrar till bra surround sound och en möjlighet att betrakta omgivningarna utanför båten i reklampauserna. Trivsamma säten och vita kroppsstrumpor i bomull finns också att tillgå för komfortens skull.

Längst bak i båten finns ett stall där alla attack-kameler bor. De behövs för de olika räder som är planerade. Vid stallet finns också vapenrummet med de, för räderna, nödvändiga sablarna. Där, inne längst in bakom stallet finns också rom-förrådet. De ligger vägg i vägg, mest därför att rom och kameler kombinerat är ett säkert recept på framgång.

Ett rum har lämnats helt tomt, så när som på några krokar i taket. En åtgärd utifall jag får mer långvarigt sällskap under ytan. Efter en tid ställs som bekant helt andra krav på kreativitet i samlivet.

Överlag kommer ubåten att vara målad i trivsamma och glada färger, olika växter finnas utplacerade på strategiska ställen och fridfulla dofter skall kunna spridas med hjälp av en knapptryckning.

När allt är klart, alla förnödenheter är lastade, missilerna packade och uranstavarna monterade, stänger jag luckan och drar. Det bubblar till som om någon just släppt en Treo i ett vattenglas och sen är jag borta. När inte autopiloten styr efter min utlagda kurs, eller för all del, slumpar ut kursen – kommer jag själv att ratta min ubåt. Iklädd endast min kaptensstrumpa kommer jag stå mordiskt vid rodret och titta ut över sonaren.

Där nere i havet omsluter sig tystnaden och lugnet. Inga vågor och inget brus om jag inte vill. Allting i djupet sker på mina egna villkor. Ingen press att klä på sig. Jag kommer hänga runt med fiskarna, starta upp stödgrupper för mobbade Delfiner och täppa till diverse oljeläckor, när håglösheten inte har mig i sina klor vill säga. Oftast kommer jag nog bara inte göra mycket alls. Kanske käka lite glass, dricka lite juice och hoppas på att det regnar ovanför ytan.

Jag dyker bokstavligt talat bara upp när jag känner för det. Vid utvalda tillfällen, när vädret tillåter kliver jag iland och smälter in på gatorna som vem som helst. Jag solar, dricker en bira och socialiserar. När jag tröttnar eller när det börjar regna så tar jag en flaska rosé, stänger helt sonika luckan och drar. Blotta tanken på att få övervintra sommaren iklädd raggsockar, på botten under Arktis packis får mig att rysa av välbehag.

Total frihet.

Efter en tid av lugn och ro framför brasan i den irländska baren, dyker jag upp på ett helt annat ställe. Vad jag än känner för. Vad mitt humör tycker. Jag kanske dyker upp vid stora berg eller kanske vid en annan pub. Kanske kan jag hitta en speciell grotta på en charmig ö att åka till och ankra i lite då och då, en bas där jag ostört kan utföra reparationer och bunkra förnödenheter. Samt dumpa de använda vita kroppsstrumporna från tv-rummen och lasta på nya. Kanske dyker jag upp där ni minst anar det, kanske någonstans där orättvisa behöver torpederas eller där något förtjänar att skjutas i sank.

Så när ni ser en sandfärgad ubåt med rödmålad för, smyckad med blommor och döskallar fräsande stiga upp lodrätt ur havet, fundera då på vad ni gjorde igår. När namnet "Nautilus 2.0" skrivet i hoppets svarta färg uppenbarar sig framför er, rannsaka då er själva. Om lampan tänds och texten – ingen provocerar mig ostraffat – lyser i blödröd nyans på himlen, be då om regn och rättvisa. De som förtjänar det riskerar att få det lite obehagligt. Jag vill inte ha några tack, jag vill inte ha några applåder. Jag gör det inte för er skull. Jag gör det för min.
Efter att jag tagit hand om saker och ting, försvinner jag åter i djupet snabbare än Blixt Gordon byter kalsonger och när jag dyker upp igen vet bara fiskarna i havet. Kanske nära dig, men troligtvis inte förrän nästa vinter.

Skönt att det snart är vinter igen.

Tillägg Jesper Adamsson:

1049ced06e465126e504d40fdea13b2a.jpg


Jag antog mig utmaningen att designa båten ut efter Jibberischs idéer. Jag har inte tagit med gruvvagnarna och vattenruschkanorna bara för att ni ska få den här roliga känslan av att lära sig hitta på ett nytt ställe och ha möjligheterna att åka fel och kanske lära känna Hedda, för hon har säkert också åkt fel!
Jag tänkte skriva en liten sammanfattning på båten, förlåt, monstret*.

Nautilus 2.0

- Hytter som är stora och rymliga, inbyggd mathiss i varje hytt är en självklarhet.
- Ett torpedrum för att kunna göra diverse attacker mot slarvigt utvalda mål.
- Ett fängelse för att stänga in tankar om att sommaren är bra, brats och annat folk Jibberisch inte önskar ombord.
- TVÅ tv-rum för att kunna kolla på olika filmer och spela en massa Tv-spel!
- WiFi med full styrka i hela ubåten och en jääävla massa Mbit/sekund!
- Ett stall för våra specialtränade attackkameler, varför vi har dom egentligen är ett mysterium! Vi går ju bara i land där det finns snö hoppas jag? Men kameler är roliga djur så dom får hänga med ändå.
- Rom och fernet+cola förråd efter önskemål av en viss passagerare.
- Ett vapenförråd för att slippa lösa saker med ord, det skjuts alldeles för lite i vår del av världen.
- Ett högtalarsystem som bara spelar musik från Jibberisch spotify, försöker någon byta kommer den bli mat till kamelerna.
- Ett spa med diverse trevliga saker, perfekt "dagen efter-" som förhoppningsvis kommer vara alla dagar...
- En Irländsk bar där det kommer serveras mängder av drycker i stora kvantiteter till rimliga bummar-priser.
- Ett kök med grillar, fritöser och annat nödvändigt för att kunna laga onyttig mat.
- En fruktträdgård där du kommer hitta olika frukter, plantor för att kunna göra kaffe på, och självklart kossan du behöver för att köra oboy men fängelset gäller för den som har mjölken i kaffet.
- Ett apotek utifall att vi har någon som vill bli sjuk alternativt bota något annat.
- En vinkällare med alla olika sorters viner du kan tänka dig + fernet, alltid fernet.
- Ett tvätteri för att kunna lyxa till det lite med rena kläder iallafall varannan månad.
Och slutligen
- Jibberisch egna sterila rum med krokar i som jag är alldeles för rädd för att gå i närheten av och prata om.

Har ni några idéer ni vill tilläga välkomnas dom, och jag hoppas i och med det här inlägget att jag får någon sorts levelup i freerides forum, iallafall en sån där röd mariosvamp så jag får vara stor ett tag och vara med dom andra stora forumgrabbar/flickorna?

jag ber om ursäkt för eventuella stavfel, jag går estetisk linje okej?!?!
 
Senast ändrad:
U

user133436

Guest
En skidåkares desperata sommardröm
Hur mång platser rymms det? vintern är ju så långt borta >.<
 

Corin

Aktiv medlem
En skidåkares desperata sommardröm
Jag bokar en hytt, förutsatt att jag klarar det där inträdesprovet.

Edit: Jag börjar undra om du och Mike-O har någon slags koppling..
 
Senast ändrad:
U

user133436

Guest
En skidåkares desperata sommardröm
Inträdesprov? Nää, Har haft sommarlov i två timmar och ger mig inte på nått prov.
 

Jibberisch

Aktiv medlem
En skidåkares desperata sommardröm
Gos:
Mike-O?

JohanHallgren:
Som en lärare på universitetet skrek på bruten asiatisk engelska innan han förklarade cache-minnets funktion - Det är inte tal om någon gratislunch!

Waka waka.
 
Senast ändrad:

Jibberisch

Aktiv medlem
En skidåkares desperata sommardröm
Tackar för komplimangen! Hänger inte på Newschoolers. Det där med engelska är så jävla svårt. Många ord för samma sak liksom.
 

AnteeL

Ny medlem
En skidåkares desperata sommardröm
Fenomenalt! Varför har ingen tänkt på detta förut? Jag är på, kan bidra med gott humör och bra ölsinne!
 
U

user133436

Guest
En skidåkares desperata sommardröm
Jibberisch sa:
JohanHallgren sa:
Jibberisch sa:
My name is Hällgren, Johan Hällgren.
Jag ber om ursäkt! Åtgärdat. *klappar katten*

AnteeL:
Vad är din definition på ett så kallat "gott humör"?
Jag tror det är lungt.
Kan annars agera som Joler Aka komiker om det behövs. Tex
De 5 hemligheterna för ett fungerande förhållande: 1. Det är viktigt att hitta en tjej som hjälper till i hushållet. 2. Det är viktigt att hitta en tjej som får dig att skratta. 3. Det är viktigt att hitta en tjej som du kan lita på och som inte ljuger. 4. Det är viktigt att hitta en tjej som är bra i sängen och älskar att ha sex med dig. 5. Det är viktigt att dessa fyra tjejer inte känner varandra.
 

Pillard

Aktiv medlem
En skidåkares desperata sommardröm
Mathiss? Är inte en ubåt mest lång och inte så hög? Vore ju bättre att leverera mat utmed den andra rälsen som det pratas om.

Eldstad i den irländska puben kan ju ha en tendens att göra luften i u-båten något otrevlig och fattig på syre, annars gillar jag iden ;)
 
U

user133436

Guest
En skidåkares desperata sommardröm
Pillard sa:
Mathiss? Är inte en ubåt mest lång och inte så hög? Vore ju bättre att leverera mat utmed den andra rälsen som det pratas om.

Eldstad i den irländska puben kan ju ha en tendens att göra luften i u-båten något otrevlig och fattig på syre, annars gillar jag iden ;)
Ähh,
tumblr_lw0ntlZiFU1r1hr3oo1_500.jpg
 

Jibberisch

Aktiv medlem
En skidåkares desperata sommardröm
JohanHallgren:
En snubbe jag gick på ett universitet med tjatade alltid om vikten av att ens fruar och ens kameler aldrig skulle mötas i samma säng. Detta låter lite som det ligger inom ungefär samma område av logik.

Pillard:
Jag ser det inte som något problem.
 

Sammmyboy

Ny medlem
En skidåkares desperata sommardröm
Vad i hela helvetet går detta inte för??? Jag söker frenetiskt efter ubåtar till salu och det närmsta jag kommer är "BILDER" av de förbannat gamla och rostiga skitsakerna som bara ligger på något varv i norra ryssland och ruttnar!!!


Kapitalister ska minsann bygga skryt byggen men inte fan kan dom sälja??? OCH det värsta av allt är väl att om jag nu skulle hitta en ubåt till salu så skulle den NÄR jag väl hittar den förmodligen drivas på disel OCH efter den intressanta diskussion om Mattias vi har i en annan tråd så kan man INTE köra runt i ett sånt as!(?) Man skulle ju förbruka lika mycket disel som Matte gör månad - på bara ett år. Detta funkar inte....


ååååh irritationen som sprider sig.

http://www.ebay.com/itm/Rare-russia...803?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6c00ff1b

DENNA SKITHÖG HITTAR JAG.
 
Senast ändrad:

Heddious

Aktiv medlem
En skidåkares desperata sommardröm
Kan vi inte använda vår hypotetiska SCHAUFELRADBAGGER!!!1 till att bärga atomubåten Kursk ur Ishavet? Den sjönk väl någonstans utanför Murmansk? Eller stjäla den lilla manicken som de dyker ner till Titanic med i filmen. Klaustrofobiskt och mysigt. :D
 

Sammmyboy

Ny medlem
En skidåkares desperata sommardröm
Heddious sa:
Kan vi inte använda vår hypotetiska SCHAUFELRADBAGGER!!!1 till att bärga atomubåten Kursk ur Ishavet? Den sjönk väl någonstans utanför Murmansk? Eller stjäla den lilla manicken som de dyker ner till Titanic med i filmen. Klaustrofobiskt och mysigt. :D
Innan jag sätter mig i en sån där gul sak med klor på.... Jag tror jag fridyker ner på 1.1km djup istället.
 

Sammmyboy

Ny medlem
En skidåkares desperata sommardröm

Jibberisch

Aktiv medlem
En skidåkares desperata sommardröm
tokkson sa:
Du missade ju tyvärr denna. Låg ju bra till där ett tag också...

http://www.shipsforsale.se/sv/component/pixvarvet/boat/active/navy-patrol-ships/u-194-193

Och även denna. Borde dock funnits kvar på marknaden vid trådstarten? Vad sysslade du med då egentligen?
(Ingen ubåt, men kan tänkas komma till användning ändå)

http://homes.yahoo.com/news/own-secret-submarine-norway-17-3-million-213439775.html
Tack för engagemanget!

Men alltså, en ubåt som sjunkit två gånger? Inger inget förtroende. Jag är skeptisk. Storleken kan dock funka! Ubåts-basen går bort prismässigt, samt att det är just en bas. Ubåten tilltalar mig därför att den är mobil som fan. Death from below!

Hedda:
Inga ryska vrak och inga små-ursäkter till Ubåtar. Det ska vara stort, tungt, argt och helst amerikanskt.

Sammy:
Håll andan så tar jag tid!
 
K

KungMartin

Guest
En skidåkares desperata sommardröm
du och dina fett långa OP's. Can I get a "wall of text"?

Pallade inte läsa, sorry! Men det såg väldigt vackert ut tills jag slutade läsa :D
 
U

user133436

Guest
En skidåkares desperata sommardröm
Vid behöver finnansiera detta.
Om alla medlemmar på freeride lägger 3851 kr precis kan vid köpa en 53' fots lång ubåt. Inte illa. Seglandes ner mot botten. Med Mat och Bacon och Skidor och Skidfilmer och 90000 skidsugna personer och en hemsk doft av fotsvett och drycker av olika smak och styrka och musik och vitsar och men vid dyker. Ner i böljan blå. Där är en och annan omtalad legend. Kanske några som fightar om vilken hjälmkamera eller bindning eller Kläder eller energidryck.
Jadu Jibberish. Det är en skidåkares sommardröm. Men desperat? De vete fan.
 

AbbeLidman

Ny medlem
En skidåkares desperata sommardröm
3851 Kronor exakt.
Det borde inte vara några som helst problem att skrapa ihop.
Men jag gillar ändå heddious idé, En
SCHAUFELRADBAGGER!!!1 som bärgare borde vara extremt bra.
 
U

user133436

Guest
En skidåkares desperata sommardröm
AbbeLidman sa:
3851 Kronor exakt.
Det borde inte vara några som helst problem att skrapa ihop.
Men jag gillar ändå heddious idé, En
SCHAUFELRADBAGGER!!!1 som bärgare borde vara extremt bra.
SCHAUFELRADBAGGER!!!1 låter ju rätt häftigt ändå. Någon som törs berätta precis vartifrån detta "Uttryck" kommer ifrån? eller blir jag dumförklarad a lá grande?
 
Senast ändrad:

AbbeLidman

Ny medlem
En skidåkares desperata sommardröm
Haellgren sa:
AbbeLidman sa:
3851 Kronor exakt.
Det borde inte vara några som helst problem att skrapa ihop.
Men jag gillar ändå heddious idé, En
SCHAUFELRADBAGGER!!!1 som bärgare borde vara extremt bra.
SCHAUFELRADBAGGER!!!1 låter ju rätt häftigt ändå. Någon som törs berätta precis vartifrån detta "Uttryck" kommer ifrån? eller blir jag dumförklarad a lá grande?
Googlade det och denna bild kom upp, Tycker att den säger allt.
 
Senast ändrad:

waxoff

Aktiv medlem
En skidåkares desperata sommardröm
En storleksreferens från en annan SCHAUFELRADBAGGER!!!1 som "råkat" få med sig en bandtraktor i skovelhjulet...


 
U

user133436

Guest
En skidåkares desperata sommardröm
Jävlar. Dessa SCHAUFELRADBAGGER!!!1 s är ju riktigt stora jävlar. Varför skriver vid SCHAUFELRADBAGGER!!!1 egentligen?
 

Heddious

Aktiv medlem
En skidåkares desperata sommardröm
SCHAUFELRADBAGGER!!!1 har sitt ursprung i en annan av Jibberischs trådar, den som heter "En björk om dagen". Den började som en oskyldig bön om att utrota ett helt trädslag och landade någonstans i en rymdexpedition medelst en tysk gruvbrytningsmaskin modell större (SCHAUFELRADBAGGER!!!1) som på vägen ska ersätta alla björkar med lärkträd, gräva bort Skåne, skapa ett skidberg av schaktmassorna och därigenom förändra vädersystemen i sydsverige och slutligen inta planeten Hoth.

Och sen var det något om bacon också. Och en studieresa till franska alperna. Lite oklart, men det handlar alltså i grunden om ett extremt urspårat internskämt mellan bland andra Jibberisch, Jarle, Pillard och mig själv.

Att det skrivs SCHAUFELRADBAGGER!!!1 beror på att namnet inte kommer till sin fulla rätt i gemener (schaufelradbagger ser ynkligt ut i jämförelse) och att Jibberisch blev så exalterad att han råkade lägga till en etta istället för ett fjärde utropstecken. Så är det.
[insert "obama-it-is-law.gif" here]
 

Sammmyboy

Ny medlem
En skidåkares desperata sommardröm
Heddious sa:
SCHAUFELRADBAGGER!!!1 har sitt ursprung i en annan av Jibberischs trådar, den som heter "En björk om dagen". Den började som en oskyldig bön om att utrota ett helt trädslag och landade någonstans i en rymdexpedition medelst en tysk gruvbrytningsmaskin modell större (SCHAUFELRADBAGGER!!!1) som på vägen ska ersätta alla björkar med lärkträd, gräva bort Skåne, skapa ett skidberg av schaktmassorna och därigenom förändra vädersystemen i sydsverige och slutligen inta planeten Hoth.

Och sen var det något om bacon också. Och en studieresa till franska alperna. Lite oklart, men det handlar alltså i grunden om ett extremt urspårat internskämt mellan bland andra Jibberisch, Jarle, Pillard och mig själv.

Att det skrivs SCHAUFELRADBAGGER!!!1 beror på att namnet inte kommer till sin fulla rätt i gemener (schaufelradbagger ser ynkligt ut i jämförelse) och att Jibberisch blev så exalterad att han råkade lägga till en etta istället för ett fjärde utropstecken. Så är det.
[insert "obama-it-is-law.gif" here]
LÄDRET HEDDA, Glöm inte lädret!!! Och de tyska ingenjörerna!
 

Jibberisch

Aktiv medlem
En skidåkares desperata sommardröm
Inga frågor är för dumma! Alla ska med! Alla får plats! SCHAUFELRADBAGGER!!!1

Tompan:
Över min döda kropp.
 

Senaste inläggen

Topp