Glapp i Völkl Deacon 84 systembindning

HDTV

Ny medlem
Precis hemkommen från en vecka i Val Thorens och noterar glapp i den främre bindningen, se film Deacon 84 Lowride. Har skickat mail med bifogad film till Völkl samt den svenska generalagenten. Völkl vill inte uttala sig utan hänvisar till butiken, ingen tekninsksupport alls. Generalagenten skriver att glappet kommer försvinna när man sätter i pjäxan. Bindningen på andra skidan har betydligt mindre glapp. Förstår att det finns mindre glapp i systembindningar, men kan man anse att detta är mindre glapp? Vad säger experterna?
 

zerode

Aktiv medlem
Det där är helt normalt, har så på nästan alla mina skidor, har rätt många, så det är inget att oroa sig för. När du klickar i pjäxorna så gör trycket att det är tight.

Bindningssystemet på dina Deacon är samma som det är på testskidor och hyrskidor, och med tanke på hur mycket de justeras och åks på, och det är minimalt med reklamationer. Så som det ser ut på filmen du hänvisar till, så är det inget att oroa sig för.
Skulle det vara glapp även när du har pjäxan i, så måste du gå till butiken där du köpte dem, så får de kolla på dem, men så länge det är så lite glapp som du visar, så är det helt lugnt...

Angående teknisk support från generalagenten så är det inte riktigt deras jobb att svara på dina frågor, utan det sköter butiken där du köpte skidorna.
Butiken däremot får sin support från generalagenten.
Lite som om du köper en Volvo-bil, och har något problem, så tvivlar jag på att Håkan Samuelsson svarar dig utan hänvisar till det stället där bilen köptes.
 

Snödjup

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp