Gräft Style Jam 2012! 10;e Mars

Toomp

Ny medlem

Då var det dags för det årliga Gräft Style Jam i Gräftåvallen igen. Det är ett lite annat upplägg på tävlingen detta år, istället för att bara köra ett hopp under hela dagen så kör vi 3 olika saker. 1 vanligt hopp som vi kör under ca 2 timmar sen flyttar vi oss till en rail och sedan avslutar vi åkandet i ett annat typ av hopp. Man får köra på lite som man vill under dagen så tar domarna ut de tre bästa i varje grupp som vinner pris. Men självklart så måste man visa hänsyn så att alla får åka lika mycket!
Dagen börjar med uppvärmning 10.00 till 10.30. Sen tar vi dagen som den kommer tills prisutdelningen kl 16.00.


Det är schysta priser på prisbordet från Steepstore, SOS, Dragon, Kask och Neff! Vi kommer även dela ut Red Bull till deltagarna under dagen så att alla orkar med en dag full av åkning!

Ansvarsblad ligger uppe som bild under texten (finns även några lappar på platts), skriv ut och fyll i och ta med den på tävlingsdagen, den skall vara underskriven av målsman (om man inte är över 18år) för att man ska få delta! Lappen lämnas in tillsammans med 60 kr på plats. Åkning i liften är fri för deltagarna!
Mat och fika säljes på platts.

I år är det inte bara de som hoppar som har chans att vinna pris, även bästa bilden under dagen vinner ett litet pris i vår fototävling! Varje fotograf får vara med och tävla med max 2 st bidrag, bilderna du vill tävla med laddar du upp i vår Facebook-Logg senast en vecka efter tävlingen (Lör 17;de kl 22.00) Då nämner vi ut en vinnare som får ett litet pris på posten.

Vilka kommer?
Skriv på PM om du har frågor!

OBS! Hjälmtvång!

 
Senast ändrad:

Senaste inläggen

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp