hur i helvete åker man skidorna?

n1ssepisse

Ny medlem
hur i helvete åker man skidorna?
tjena guys, jag vill kunna men har ingen koll på vad jag gör.
försöker och försöker, slår mig som satan, ligger mer i snön än vad jag står på den.
har ju lagg och så men får aldrig till det, rockar säsong i stöten för tillfället så har ju världens chans att smiska jeppe tjäder.
hur fan gör jag, ge mig tre snabba eller något, peace! :cool:
 

Mountain_Man

Aktiv medlem
hur i helvete åker man skidorna?
Vissa lär sig fort och för andra tar det lite tid men du är definitivt på rätt väg ... ge inte upp! Du har säkert redan fått en massa idiotiska tips som att gå i skidskolan och diverse teknikövningar i barnbacken. Skit i det! Går du den vägen kommer du aldrg att bli annat än en medelmåtta.

Nej rätt väg är att hela tiden satsa allt. Skippa de menlöst mjuka nybörjarskidorna och gå "all in" på de styvaste, bredaste och längsta laggen du hittar. Se till att du får en bindning som börjar vid 12 och slutar på minst 20. Skruva den i botten (möjligtvis kan du skruva tillbaka ett halvt varv om det känns bättre).

Ge järnet i de brantaste backarna och rännorna du kan hitta, satsa allt i de största hoppen, tveka inte, tveka aldrig! Det kommer att göra ont men du kommer att utveckla en vägvinnande stil på en helt egen nivå.

Men du, det viktigaste av allt! Lämna Stöten omgående och fixa en lägenhet i LaGrave (Chamonix kan vara ett alternativ).

/MM
 
Senast ändrad:

Ace_DG

Aktiv medlem
hur i helvete åker man skidorna?
Kan bara hålla med MM, krångla inte till det! Intuitiv åkning, spetsarna i fallinjen, undvik fall (...urgammalt störtloppstips), obrutet självförtroende, japp -det har FIXAR du! Det enda du behöver träna in är det klassiska hockeystoppet - rätt bra att kunna stanna va! Annars tja, det ger sig! ...don't be afraid Buddy! Snabbast ner slipper pröjsa bärsen på aferwhatevern - en evig sanning!

Du grejar det! :D

Du Kan ju kolla din försäkring också, jamenar det skadar ju inte va...! Sofiahemmet gör ju annars fina skelettreparationer annars ....du visste det redan!? ...ok

Ja, lycka till då!

Mitt i jevvla Mello (...suuuger!)
Eder,
AceDG
 
Senast ändrad:

n1ssepisse

Ny medlem
hur i helvete åker man skidorna?
Tvärsköna svar och bra tips!
Jag står på så gott jag kan och har viljan så tror jag blir hyffsad inann säsongen är över.
Nästa vinter blir det nog Chamonix om allt går som jag vill.
 

Snödjup

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp