Hyra stuga under 18 sälen

Hej vill

Ny medlem
Hyra stuga under 18 sälen
Hej
Jag och 4 kompisar skulle vilja åka till sälen under vecka 8. Problemet är att vi är 17 år. Fins det något sätt man kan hyra och i såfall vilka hemsidor.
 

Kaskar

Aktiv medlem
Hyra stuga under 18 sälen
Jag tror ingen nöjer sig med målsmans underskift.
Det är ju inte bara att man får betalt för en trashad stuga, det är ju att man inte kan bo i stugan medan de renoverar den.

Tyvärr har tusentals ansvarsfulla tonåroingar som hyrt stugor innan er förstört så mycket att ingen vill hyra ut till ansvarsfulla tonåringar längre.
 

Karlstad

Aktiv medlem
Hyra stuga under 18 sälen
Be era föräldrar gå ihop och köpa loss en stuga istället. Lära ju inte kosta mer än 5 millar för en med hyfsad standard och där några fler än bara ni får plats. Det är ju ingen riktig fest om man bara är fem 😉
 

pd

Aktiv medlem
Hyra stuga under 18 sälen
Vi är 4 ansvarsfull tjejer som vill hyra med målsmans underskrift

Allt handlar om att den som hyr ut skall förstå det. För att hyra ut till fyra 17-åriga tjejer kan innebära allt mellan himmel och helvete. Det gäller f.ö. även norr om den där magiska 18-årsgränsen.

Testa med att ringa till Skistar eller någon annan uthyrare och förklara ert läge. Med lite tur så får ni prata med någon som förstår att det här är ett av tillfällena när de kan vara trygga i att göra ett undantag. Ring själva men ha gärna en förälder till hands om de vill växla några ord med en sådan.

Eller kör fulvarianten och låt några av föräldrarna hyra. Numera hämtar man ju nycklarna i en automat. Sköter man sig och det inte finns något som behöver fixas i lägenheten så behöver man ju inte träffa en endaste personal.
 
Topp