Intuition växla mellan skal

Pillard

Aktiv medlem
En enkel fråga. Kan mina Intuition-liners tappa i form av att växlas mellan olika skal? De är ju en gång värmda och formade efter mina nuvarande skal och om jag använder dem i andra skal tänker jag att materialet borde kunna tryckas olika på grund av att skalen inte ger stöd på samma ställen exakt
 

Ludiu

Medlem
Jag har flyttat mina gamla il moro-liners och tryckt ner i mina lupos. Verkar funka ok än så länge. Säkert inte optimalt med en ”vanlig” liner i en randopjäxa men vafan. Det går så länge det går. Ska ju dock sägas att detta är inom samma pjäxtillverkare så kanske inte är oändlig skillnad i skalen.
 

MnO

Aktiv medlem
Jag vet inte hur det är med Intuition, men jag körde med ett par formsprutade innerskor i fel skal under nästan två år. När jag tog ur dom igen kunde man inte se någon som helst skillnad, trots att det var olika märken. Men formminnet på en formsprutad sko är extremt bra om man kör med kompakt skum. Jag kan som sagt inte svara på om Intuition behåller formen lika bra.

Hur passformen blir beror ju helt på vilka skal man blandar mellan. I vissa fall passar det så att man inte märker någon skillnad och i andra fall blir det oåkbart dåligt.
 

Pillard

Aktiv medlem
Hm, i det här fallet var tanken att ta mina Intuition Pro Tour ("bakade" i mina MTN Lab-skal) och istället använda dem i mina gamla Pinnacle-skal. Sitter det illa är de tju inga problem, då kör jag inte den kombon bara. Det jag är orolig för är helt enkelt om det kan uppstå problem när jag sen stoppar tillbaka dem i MTN Lab.

Frågan är väl alltså huruvida sprut-innerskor har högre formminne än Inuitions...
 

herrgard

Medlem
Jag har bara åkt fulltiltliners i fel skal måånga dagar och sen stoppat tillbaka dem och inte märkt någon skillnad alls. Borde väl gå att värma om dem igen om det blir väldigt fel. Tror nog du kommer märka mer av att de packat ut/föränring av fot än av användning än av fel skal.
 

Senaste inläggen

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp