Jibbar Godis, Godis är gott

padbmx

Ny medlem
Stepup sa:
Haha jävla tard du är, självklart spelar ämnesomsättning roll. Jag äter extremt mycket och väldigt dåligt och har aldrig kunnat få underhuds fett.
Nej du är ett retard, har man onormalt hög eller låg ämnesomsättning är man förmodligen sjuk (sköldkörtlen) eller extremt ovanlig, det finns något fall med dubbla sköldkörtlar t.ex.
Tjejer har en lägre ämnesomsättning än killar (minns ej siffra nu) och det skiljer något mellan individer men inget extremt.

Dom som säger \\\"jag kan äta hur mycket som helst utan att gå upp\\\" har fel. .

Sen kan man käka bara onyttigt beroende hur mycket man äter utan att gå upp i vikt.

Snitt bränner man 2000-3000 kalorier varje dag (1500 i vila) en pizza innehåller t.ex. mellan 1000-1500 kcal, en 50cl cola nånstans runt 200 kcal.
Där har du alltså 1800 kalorier, vilket är mindre än vad du bränner, du skulle alltså kunna käka pizza och dricka cola varje dag utan att du blir fet, din kropp skulle må piss men ändå.

Så om man säger att man käkar pizza ock dricker cola varje dag låter det sjukt mycket, men frågan är hur mycket annat du sätter i dig? Och hur mycket rör du dig?

Du tror förmodligen att du äter mer kalorier än vad du gör, det finns inget sätt för kroppen att trolla bort kalorier.
Sålänge du inte har en sjukdom som påverkar din ämnesomsättning så är det fortfarande så enkelt som:
Äter du mer kalorier än vad du gör av med går du upp i vikt.
Äter du mindre kalorier än vad du gör av med går du ner i vikt.
Äter du lika mycket kalorier som du gör av med går du varken upp eller ner.

Edit, tilläggas ska att jag är inte säker på hur mycket det skiljer när man fortfarande växer, kan hända att man gör av med mer kalorier då, men förmodligen handlar det bara om att barn rör oftast sig mycket mer än vuxna.
 
Senast ändrad:

JaroV

Ny medlem
Jag brukar äta öl och sedan dra en dubbel cork, men som oftast slutar med en sprallig 360.
 
T

The_Snarf

Guest
Jag brukar ta en kebabrulle eller två.
Och jag kanske bjuder någon ocksä..
 

Arvas3

Ny medlem
Axel-br sa:
GOS sa:
Axel-br sa:
Det är endast veta vilken godis ni frirajdare tycker bäst om och varför. Inte vilket knark ni brukar ta innan ni åker, ni kan åka dit för knark om ni går ut med det på internet.... Som sagt, jag vill inte veta vilket knark ni föredrar utan bara vilket godis ni tycker bäst om och varför det godiset är bäst...

Peace alla godisälskare
Godis Är Gott!
Haha, du hänger inte mycket på Newschoolers va?
Nej, jag hänger inte ett dugg på Newschoolers, snackas det mycket knark där så borde ni hålla er där och inte smutsa ner Freeride med massa olagligheter...
Sorry, men hur nördig är du?!
Plopp peppar en, ger en jävligt bra popp... :| :| :|
 

OVesterlund

Ny medlem
Dom röda små "zoo-aporna" funkar alltid. Jag har haft flera favoritgodisar som jag sedan har blivit less på, men zoo-aporna har jag alltid gillat och man blir som aldrig trött på dom! Hur mycket man än äter så är dom alltid bäst!
 

Axel-br

Ny medlem
OVesterlund sa:
Dom röda små "zoo-aporna" funkar alltid. Jag har haft flera favoritgodisar som jag sedan har blivit less på, men zoo-aporna har jag alltid gillat och man blir som aldrig trött på dom! Hur mycket man än äter så är dom alltid bäst!
Bara jag som tycker att dem är bäst när man köper dom i påse? Jag känner en viss skillnad på dem i påse och dem man plockar i lösvikt
 

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp