Lista alla SKIDfilmer

Dr_Snow

Ny medlem
Jag vill alltså ha hjälp med att lista alla proffesionella skidfilmer. (Nyckelorden är proffesionella, d.v.s. inga hemmagjorda filmer, och skidfilmer, dvs enbart skidfilmer. Det får givetvis förekomma nån brädåkare i dem men huvuddelen ska vara skidåkare.)

Jag har suttit och letat igenom forumet på filmnamn men hittar sisådär många. Därför ger jag er nu chansen att lista alla er favoriter (och mindre favoriter).

Tack för hjälpen!
(Tänk på att jag har e-mailbevakning på denna tråd och jag inser att det kan bli många svar. Därför kan ni väl försöka hålla inne med ev. oseriösa förslag som inte uppfyller kriterierna och allmänt BS? Tack igen..)
 

Dr_Snow

Ny medlem
Baghdadbomber:
Ibland undrar jag hur svårt det kan vara...

1. Du har uppenbarligen aldrig hört talas om ordspråket "Många bäckar små..." Då skulle du snabbt inse vad jag är ute efter.

2. Har du inte läst parantesen i slutet av mitt inlägg? Inget allmänt skitsnack som inte hör hit! Alltså behöver du inte tillägga sånt som t ex ditt onödiga svar. Ok?

Edit:

Åh, hur kunde jag missa det???

Tack för tipset!!
 

CAD

Ny medlem
En gammal favorit som fortfarande håller är Global Storming. Trevlig. Och Morrisons avsnitt i Ski Movie II och III går inte av för hackor! Rejäl kille.
 

ugo

Ny medlem
Bra filmer:
Salad days
subject to change
happy days
propaganda
Ski movei I II III sägs vara bra
 

R4ll3

Ny medlem
Sässongens favvo e lett happy dayz. Salad days e det sämsta jag har sett :) ha de


 

Senaste inläggen

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp