Rekommendation på studsmatta

egard339

Ny medlem
Rekommendation på studsmatta
hej allihopa!

har en snabb fråga om en rekommendation på en bra studsmatta, sökte på nätet om vilka märken som är bra och liknande men blev inte så mycket klokare på det. kollade på vissa internetbutiker med om vad det finns för olika typer av studsmattor, hittade nedan som exempel:

https://www.lekute.se/leverantorer/...lite-500-black-airflow-safety-net-dlx-xl.html

om ni har andra rekommendationer än just denna så är det bara att skicka de min väg! pris spelar ingen roll då jag vill verkligen ha det bästa och mest stabila för mina barn /elias
 

Christiam

Aktiv medlem
Rekommendation på studsmatta
I stort sett alla jag känner med gymnastik bakgrund eller fortfarande aktiva har Berg. Bra studs, kvalite och möjlighet att välja på flera varianter. Oval , rektangulär eller rund?
Om plats och pris är oviktigt så hade jag absolut kört på en stor rektangulär. Finns även modeller med annan fjädring än de klassiska fjädrarna, dessa har jag dock ingen erfarenhet av men springfree tycker jag ser spännande ut.
 
Senast ändrad:

Karlstad

Aktiv medlem
Rekommendation på studsmatta
Vi har fortfarande kvar den vi köpte på jula för 4 år sen för 2000-3000.
Inga skador och säker. Det har lekts rugby och kull i den utan att ha vält eller att nätet gått sönder.
 

Christiam

Aktiv medlem
Rekommendation på studsmatta
Jag har studsat på trampolin i lägre prisklasserna och det är skillnad i fjädring. Givetvis kan dom hålla länge och för de flesta räcker dom gott och väl men fjädringen är en av de största skillnaderna, detta kanske främst märks bland dom som hoppat på trampoliner gjorde för trampolin och gymnastiktränings verksamhet. Finns dock såvitt jag vet ingen matta för hemmabruk som kommer i närheten av tränings/tävlings trampolinerna, vilket är fullt förståeligt.
 

Kaskar

Aktiv medlem
Rekommendation på studsmatta
Viktrekommendationen är väl det väsentliga. Billga studsmattor brukar ha rekommenderad vikt 75-90kg. Alltså bara för barn.
150+ kör vi på våran. Värdelöst för ungarna för de studsar kanske 2-3 deci högt. Men för mig funkar den jättebra!
 

HakanBarman

Medlem
Rekommendation på studsmatta
Om det finns möjlighet, prova olika modeller! Nu har jag inte längre kvar vår, den lever dock vidare 15+ år senare (med lite delar utbytta :) ) Och den mattan klarade både vuxna och barn och var mycket populärare än grannarnas lite billigare.

Vi provade och handlade på Trampolinspecialisten som jag tror finns kvar. Utbudet på både handlare och modeller är säkert större idag :)
 
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp