Resa till Österrike v.3

calle88

Ny medlem
Resa till Österrike v.3
Hej allihopa!

Vecka 3 2015 är årets resa till Alperna, Österrike. Vi åker i en konferensbuss med 36 säten ner till Uttendorf Österrike där vi varje dag kommer åka till nya välkända skidorter. Nedan finns information om resan där man kan läsa mer om upplägget.
PMa, maila eller ring mig om ni skulle vara intresserade av att hänga med och skulle vilja veta mer.

Uttendorf, Österrike
Resan tar oss ner till underbara Österrike och Stubacher Hof som erbjuder ett halvpensionat med frukostbuffé och trerätters middag varje dag.

Avfärd
Vi lämnar Göteborg lördag 10/1 v.2!
Samling 10:30 (Shelltappen vid Nils Ericssons-platsen).
Avfärd senast 11:00

Information om bussen
Bussen vi har är en konferensbuss från Leja Buss. Den tar 36 passagerare, har sköna lädersäten med bra benutrymme och är lite extra utrustad med TV, extra eluttag, bord m.m.
När det gäller bagage så är vi tacksamma för sportbagar modell större. Vore bra om vi klarar oss på 1 bag / pers + pjäxbag. Vi ska lasta skidor också så utrymmet är begränsat.
Tänk även på att packa skidkläderna lättåtkomligt, då vi inte kan räkna med att alla rum är klara på morgonen när vi kommer ner.
En kudde ombord på bussen är att rekommendera.

Resan dit
Vi åker med färjan Gedser-Rostock kl. 17:45 (Färjan tar ca 2h). Här kan man t.ex. shoppa och äta. Sedan åker vi raka spåret och hoppas vara framme i Uttendorf ca kl 09:00 på söndag.
På bussen kommer vi ha lite enkel catering till självkostnadspris. Bl.a:
• Skinktoast
• öl, vin
• kaffe, the
• irish coffee
• vatten
• Cola/Fanta m.m
Styckpris 1Euro.

Lördag morgon bjuder vi på en ”frukostbag”

När vi väl är framme
Pigga och glada efter en natts ”sömn” på bussen så satsar vi på skidåkning i Wildkogel på söndag där man enkelt kan ta sig över till Kitzbühel via gondollift. Denna dag använder vi den lokala skidbussen som ingår i liftkortet.

Resten av skiddagarna så styr väder och vind samt egna önskemål vart vi beger oss. Fördelen med egen buss och chaufför! Kitzbühl, Zell am See, Saalbach, Gerlos, Kaprun, Bad Gastein? Vi har gott om resemål att välja på och försöka bocka av innan veckans slut.
På tisdagkväll hoppas vi kunna åka Rodel i Wildkogel på världens längsta rodelbana, 14km lång…
Roligt äventyr men tyvärr inte gratis ca 20Euro
Kolla gärna på Youtube Rodeln Neukirch – Wildkogel. Finns lite roliga klipp. På onsdagkväll blir det fondueafton. På torsdagen har vi planerat att åka till Saalbach där vi tänkte ha en gemensam after-skii och boka bord på den kända Hinterhag Alm.

Pris
Allt detta för 7500:-/pers. Då ingår bussresa med alla färjor, skatter och avgifter, bussresa till olika backar varje dag förutom söndag, liftkort samt boende med frukostbuffé och trerätters middag varje dag.


Hemresa/utcheckning
Planerad avfärd lördag 17/1 kl. 10:00.

Det är 7:e året vi kör det här upplägget och det har alltid varit väldigt omtyckt. Hör av er till mig vid intresse.

Carl Fredriksson
carlfredriksson88@gmail.com
0705718981
 

calle88

Ny medlem
Resa till Österrike v.3
I nuläget är ungefär hälften av platserna bokade. Stor variation på de som är anmälda är det med både ålder och erfarenhet. Är det någon som är sugen på att hänga med hör bara av er :)
 
Topp